logo
 • hu
 • en
 • Kijutás

  A fesztivált az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban rendezzük meg, Nagykovácsi mellett, a Budai hegyekben, egy erdős-mezős környezetben. Kvázi 40 percre a belvárostól. A fesztivált többféleképpen is megközelítheted: jöhetsz fesztiválbusszal, BKV-val, bringával, taxival, autóval (akár bajtársiasan többedmagaddal osztozva a költségeken és a környezetóváson) vagy gyalog is. 

  KOLORÁDÓ BUSZ

  A Kolorádó Buszok a hűvösvölgyi villamos végállomástól indulnak. A legegyszerűbben a következő BKV-s megoldásokkal juthatsz el odáig: 56A jelzésű és 61-es villamossal, vagy 63-as nappali, illetve 956-os vagy 963-as éjszakai buszokkal. A Kolorádó Buszmegállót a végállomáson belül találod meg, ahol a Kolorádó feliratú jegyárusító bódénál vehetsz jegyet. Ezzel a busszal egészen a fesztivál bejáratáig eljutsz.

  Ha máshogy oldod meg a Kolorádó Parkolóig a kijutást, akkor Kolorádó Shuttle busszal tudod folytatni az utad, ami szintén egészen a fesztivál bejáratáig repít el.

  Árak, menetidő, utolsó busz indulás hamarosan!

  BKV

  BKV-val a legegyszerűbb, ha 56A jelzésű vagy 61-es villamossal eljössz Hűvösvölgy megállóig, ahonnan a 63-as busszal jutsz el Adyliget megállóig (éjszakai változatok: 956-os, illetve 963-as busz). Innen nagyjából negyed óra sétával eljutsz a parkolóig, ahol fel tudsz szállni a Shuttle buszra, vagy folytathatod gyalog is az utat az autóút melletti lenyírt ösvényen: kb. 25 perc alatt jutsz majd el a fesztivál bejáratához.

  BRINGA

  Tekerj ki! A Széll Kálmán tértől max. 12 km az út. Persze gondolj arra is, hogy ez a budai hegyeken át vezet, szóval enyhén érezni fogod a dőlésszögeket. Bringával egészen a fesztiválig eljuthatsz, ahol kijelölt helyen pihentetheted a járgányod, amíg nem kell újra használnod. Vasárnap reggel 8-ig viszont kösd el, vidd el, hogy tudjanak bontani a munkatársaink.

  AUTÓ

  GPS koordináták: 47.541438, 18.934909

  Autóval és egyéb motormeghajtású járművekkel a Kolorádó parkolóig tudunk beengedni, innen gyalog vagy a már említett shuttle busszal fogsz tudni eljutni a fesztivál bejáratáig.

  GYALOG

  Gyalog a Kolorádó Parkolótól a fesztivál bejáratáig egy kellemes 1,7 km-es sétát teszel meg, amit kb. 25 perc teljesíteni a kijelölt úton. Ez a buszoknak fenntartott aszfalt út mellett fut, szépen lenyírt ösvény formájában, de sétálhattok a mezőn is.

  Közlekedjetek biztonságosan, balesetmentes, és legyetek egymással jófejek. Találkozunk Kolorádóban!