Kijutás Kolorádóba

A fesztivált az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban rendezzük meg, Nagykovácsi mellett, a Budai hegyekben, egy szépen rendben tartott erdős-mezős környezetben. Kvázi 40 percre a belvárostól. A fesztivált többféleképpen is megközelítheted: jöhetsz fesztiválbusszal, BKV-val, bringával, taxival, autóval (akár bajtársiasan többedmagaddal osztozva a költségeken és a környezetóváson) vagy gyalog is. 

Fontos: a Kolorádó Parkolótól a fesztivál bejáratáig vezető út csak gyalog, bringával vagy Kolorádó busszal járható.

KOLORÁDÓ BUSZ

A Kolorádó Buszok a hűvösvölgyi villamos végállomástól indulnak. A legegyszerűbben a következő BKV-s megoldásokkal juthatsz el odáig: 56A jelzésű és 61-es villamossal, vagy 63-as nappali, illetve 956-os vagy 963-as éjszakai buszokkal. A Kolorádó Buszmegállót a végállomáson belül találod meg, ahol a Kolorádó feliratú jegyárusító bódénál vehetsz jegyet. Ezzel a busszal egészen a fesztivál bejáratáig eljutsz.

Ha máshogy oldod meg a Kolorádó Parkolóig a kijutást, akkor Kolorádó Shuttle busszal tudod folytatni az utad, ami szintén egészen a fesztivál bejáratáig repít el.

BKV

BKV-val a legegyszerűbb, ha 56A jelzésű vagy 61-es villamossal eljössz Hűvösvölgy megállóig, ahonnan a 63-as busszal jutsz el Adyliget megállóig (éjszakai változatok: 956-os, illetve 963-as busz). Innen nagyjából negyed óra sétával eljutsz a parkolóig, ahol fel tudsz szállni a Shuttle buszra, vagy folytathatod gyalog is az utat az autóút melletti lenyírt ösvényen: kb. 20 perc alatt jutsz majd el a fesztivál bejáratához.

Taxim

A busz mellett partnerünk Taxim szolgáltatását is igénybe tudjátok venni. A Kolorádó buszon kívül ez az egyetlen opció, ami egészen a bejáratig visz titeket. Applikáción tudjátok előrendelni, a Moszkváról pedig a Pingrumba/Nemdebár elől indul, és 6000-10.000 forintért repít titeket Kolorádóba. Ha lehet dobjátok össze!

BRINGA

Tekerj ki! A Széll Kálmán tértől max. 12 km az út. Persze gondolj arra is, hogy ez a budai hegyeken át vezet, szóval enyhén érezni fogod a dőlésszögeket. Bringával egészen a fesztiválig eljuthatsz, ahol a kijelölt biztonságos helyeken pihentetheted a járgányod, amíg nem kell újra használnod. Vasárnap reggel 8-ig viszont kösd el, vidd el, hogy tudjanak bontani a munkatársaink.

MOL Limo

Gurulj szabadon a fesztiválra! Ha MOL Limoval jössz, a Petneházy Hotel mellett külön parkolóban pihentetheted a járgányod, aztán ingyenes transzferrel mehetsz is tovább egyenesen Kolorádóba. Ehhez persze szükséges, hogy regisztrálj a www.mollimo.hu weboldalon vagy a MOL Limo alkalmazáson keresztül. Az utóbbira viszont később mindenképp szükséged lesz az autók használatához!

AUTÓ

GPS koordináták: 47.541438, 18.934909

Autóval és egyéb motormeghajtású járművekkel a Kolorádó parkolóig tudunk beengedni, innen gyalog vagy a már említett shuttle busszal fogsz tudni eljutni a fesztivál bejáratáig. A parkolás díja behajtásonként 2000 forint.

GYALOG

Gyalog a Kolorádó Parkolótól a fesztivál bejáratáig egy kellemes 1,7 km-es sétát teszel meg, amit kb. 20-25 perc teljesíteni a kijelölt úton. Ez a buszoknak fenntartott aszfalt út mellett fut, szépen lenyírt ösvény formájában, de sétálhattok a mezőn is.

Közlekedjetek biztonságosan, balesetmentes, legyetek egymással jófejek. És a türelem rózsát terem. Találkozunk a majorban!