• EN
 • Kijutás a Csűrbe

  A Csakcsűr bulikat Kolorádó helyszínén, az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban rendezzük meg, Nagykovácsi mellett, a Budai hegyekben, egy szépen rendben tartott erdős-mezős környezetben. Kvázi 30 percre a belvárostól. A helyszínt többféleképpen is megközelítheted. Idén a transzfer partnerünk a TAXIM, velük a legkényelmesebb a kijutás. De jöhetsz BKV-val, autóval vagy biciklivel.

   

  TAXIM SHUTTLE

  Transzfer partnerünk a Taxim, akik idén a korábbról megszokott buszos shuttle járatokat váltják fel. A Széll Kálmán térről, pontosabban a Pingrumba előtti megállóból indulnak 5 és 7 fős járatok, amik a buli bejáratáig repítenek. Hazafele tartva pedig szintén a bejáratnál keressétek őket. Pénteken 3-tól, szombaton 1-től indulnak az autók, 11-től pedig megfordul az irány a Széll Kálmán tér felé. Egy jármű 4000 forintért (tehát fejenként 700-1000 forintért) teszi meg a város és a csűr között a távolságot, keressetek barátokat, vagy új barátokat az útra!

  BKV

  Tömegközelekedés – BKV-val a legegyszerűbb, ha az 56A jelzésű vagy 61-es villamossal eljössz Hűvösvölgy megállóig, ahonnan a 63-as busszal jutsz el Adyliget megállóig (éjszakai változatok: 956-os, illetve 963-as busz). Innen nagyjából negyed óra sétával eljutsz a régi parkolóig, aztán folytathatod gyalog is az utat az autóút melletti részen: kb. 20 perc alatt jutsz majd el a Csakcsűr bejáratához. Útközben még az is lehet, hogy szabad helyeket is találsz arra jövő autókban.

  Bringa

  Bringa – Tekerj ki! A Széll Kálmán tértől max. 12 km az út. Persze gondolj arra is, hogy ez a budai hegyeken át vezet, szóval enyhén érezni fogod a dőlésszögeket. Bringával egészen a fesztiválig eljuthatsz, ahol a kijelölt biztonságos helyeken pihentetheted a járgányod, amíg nem kell újra használnod.

  Autó

  GPS koordináták: 47.549105, 18.908253

  Kocsi, közös autózás – Idén nyitunk egy új parkolót, ami szinte közvetlenül a bejáratnál található, a régi parkoló most nem üzemel. Ha Budapest felől, a Moszkvától jössz, összesen kb. fél óra eljutni a cserkészparkig. A parkolásért autónként 1000 forintot szedünk. Szeretnénk titeket arra kérni, hogy bútorozzatok össze, utazzunk minél kevesebb kocsival, de minél többen, hogy a környezetünket kevésbé terheljük. Persze, aki inkább tartja a távolságot, azt is megértjük.