• EN
 • Kijutás Kolorádóba

  A fesztivált az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban rendezzük meg, Nagykovácsi mellett, a Budai hegyekben, egy szépen rendben tartott erdős-mezős környezetben. Kvázi 40 percre a belvárostól. A fesztivált többféleképpen is megközelítheted: jöhetsz fesztiválbusszal, BKV-val, bringával, taxival, autóval (akár bajtársiasan többedmagaddal osztozva a költségeken és a környezetóváson) vagy gyalog is. 

  https://ivermectintablettenkaufen.com/

  Fontos: a Kolorádó Parkolótól a fesztivál bejáratáig vezető út csak gyalog, bringával vagy Kolorádó busszal járható, illetve a Taxim a Moszkva térről egyenesen a fesztivál bejáratáig repít.

  Csúcsidőben, mint minden fesztiválon nálunk is előfordulhat, hogy valahol sorba kell majd állni, vagy egy kicsit nagyobb torlódás alakul ki. Megnövekedett kapacitással készülünk az idei évben minden területen, de azért legyetek türelmesek. Gyertek időben, azzal jártok a legjobban, és egyébként is: Kolorádóban egy kicsit jobban működik a világ.

   

  KOLORÁDÓ BUSZ

  A Kolorádó Buszok a hűvösvölgyi villamos végállomástól indulnak. A legegyszerűbben a következő BKV-s megoldásokkal juthatsz el odáig: 56A jelzésű és 61-es villamossal, vagy 63-as nappali, illetve 956-os vagy 963-as éjszakai buszokkal. A Kolorádó Buszmegállót a végállomáson belül találod meg, ahol a Kolorádó feliratú jegyárusító bódénál vehetsz jegyet. Ezzel a busszal egészen a fesztivál bejáratáig eljutsz.

  Ha máshogy oldod meg a Kolorádó Parkolóig a kijutást, akkor Kolorádó Shuttle busszal tudod folytatni az utad, ami szintén egészen a fesztivál bejáratáig repít el.

  A buszok csúcsidőben 10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként közlekednek. Nem csak nappal, hanem éjszaka is, folyamatosan!

  A buszjegyeket készpénzzel tudjátok megvásárolni!

  Árak: Petneházy parkolóból 500 Ft, Hűvösvölgyből 1000 Ft, Bérlet 4000 Ft.

  A Kolorádó feliratú jegyárusító bódékat minden Kolorádó Buszmegállóban megtaláljátok, önkéntesek segítenek a jegyvásárlásban.

  BKV

  BKV-val a legegyszerűbb, ha 56A jelzésű vagy 61-es villamossal eljössz Hűvösvölgy megállóig, ahonnan a 63-as busszal jutsz el Adyliget megállóig (éjszakai változatok: 956-os, illetve 963-as busz). Innen nagyjából negyed óra sétával eljutsz a parkolóig, ahol fel tudsz szállni a Shuttle buszra, vagy folytathatod gyalog is az utat az autóút melletti lenyírt ösvényen: kb. 20 perc alatt jutsz majd el a fesztivál bejáratához.

  MOL Limo

  A MOL Limoval való együttműködésünk keretében Limódat leteheted az erre kijelölt külön parkolóban, onnan pedig térítésmentesen mehetsz tovább az erre a célre kijelölt shuttle buszunkkal.

  Taxim

  Taxis partnerünk a Taxim, 8000 Ft fejében a Moszkva térről egyenesen a bejáratig repítenek titeket, ez az egyetlen olyan taxis opció, ami a bejáratig mehet, ráadásul éjjel-nappal üzemel. Beszéljetek össze, üljetek be együtt.

  Bringa

  Bringa – Tekerj ki! A Széll Kálmán tértől max. 12 km az út. Persze gondolj arra is, hogy ez a budai hegyeken át vezet, szóval enyhén érezni fogod a dőlésszögeket. Bringával egészen a fesztiválig eljuthatsz, ahol a kijelölt biztonságos helyeken pihentetheted a járgányod, amíg nem kell újra használnod.

  Autó

  GPS koordináták: 47.541438, 18.934909

  Autóval és egyéb motormeghajtású járművekkel a Kolorádó parkolóig tudunk beengedni,  innen gyalog vagy a már említett shuttle busszal fogsz tudni eljutni a fesztivál bejáratáig.

  A parkolás díja: 1500 Ft behajtásonként, melyet kártyával és készpénzzel is fizethettek.

   A shuttle buszok is csúcsidőben 10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként járnak.

  Gyalog

  Gyalog a Kolorádó Parkolótól a fesztivál bejáratáig egy kellemes 1,7 km-es sétát teszel meg, amit kb. 20-25 perc teljesíteni a kijelölt úton. Ez a buszoknak fenntartott aszfalt út mellett fut, szépen lenyírt ösvény formájában, de sétálhattok a mezőn is.

  Közlekedjetek biztonságosan, balesetmentes, legyetek egymással jófejek. És a türelem rózsát terem. Találkozunk a majorban!