Ez a weboldal cookie-kat használ. OK
logo
 • hu
 • en
 • Kijutás

  A fesztivált az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban rendezzük meg, Nagykovácsi mellett, a Budai hegyekben, erdős-mezős környezetben. A BKK-tól kapott infók alapján idén több felújítási munkálat is várható a Kolorádóhoz vezető úton a Széll Kálmán tér és Hűvösvölgy között (villamospótlás, útpálya felújítás), ezért érdemes hosszabb menetidővel számolni. A fesztivált többféleképpen is megközelítheted: jöhetsz fesztiválbusszal, GreenGoval, tömegközlekedéssel, bringával, taxival, autóval vagy gyalog is. 

  KOLORÁDÓ BUSZ

  A Kolorádó Buszok a hűvösvölgyi buszfordulótól 150 méterre található Bátori László utcai buszmegállótól indulnak. A legegyszerűbben a következő BKV-s megoldásokkal juthatsz el odáig: 56A jelzésű és 61-es villamossal (vagy ezek villamospótló buszaival), vagy 63-as nappali, illetve 956-os vagy 963-as éjszakai buszokkal. A Kolorádó Buszra a hűvösvölgyi buszforduló közepén található trafikban tudsz jegyet váltani. Ne felejtsd el itt megvenni a buszjegyed vagy buszbérleted, mert a 150 méterre található felszállító pontnál már nem fogsz tudni jegyet venni, és a buszsofőrtől sem. Ezzel a busszal egészen a fesztivál bejáratáig eljutsz. A buszjegy ára a Hűvösvölgy és a fesztivál bejárata közötti szakaszra 2000 Ft (de tudsz venni egyből a teljes fesztiválra korlátlan oda-vissza utazást biztosító buszbérletet is 6500 Ft-ért). 

  Ha máshogy oldod meg a Kolorádó Parkolóig a kijutást, akkor onnan a Kolorádó Shuttle járattal tudod folytatni az utad, ami a parkoló és a fesztivál bejárata között ingázik. A shuttle buszjegy ára a parkoló és a fesztivál közötti útszakaszra 1000 Ft.

  A Kolorádó Busz és a Shuttle is a fesztivál teljes időtartama alatt 0-24 folyamatosan jár. Csúcsidőben 10-15 percenként, csúcsidőn kívül 20-25 perc várakozás is előfordulhat. A legfrekventáltabb időpontokban, ha sokan érkeztek egyszerre, akkor előfordulhat olyan helyzet, hogy nem fér fel mindenki a buszra, ez esetben a türelmeteket kérjük. Idén megnövelt buszmennyiséggel készülünk, folyamatosan figyeljük a forgalmat és igyekszünk alkalmazkodni az igényeitekhez, de a legkényelmesebb kijutáshoz mindenképp javasoljuk a korai érkezést.

  Hazajutás Kolorádó busszal: Az utolsó Hűvösvölgy felé közlekedő Kolorádó busz vasárnap délelőtt 11 órakor hagyja el a fesztivált, ezért 10:00-re legkésőbb érkezz a megállóba, ha ezt az opciót választanád.

  AUTÓ

  GPS koordináták: 47.541438, 18.934909

  Autóval és egyéb motormeghajtású járművekkel a Kolorádó parkolóig tudunk beengedni, innen gyalog vagy a már említett shuttle busszal fogsz tudni eljutni a fesztivál bejáratáig. A parkolás ára járművenként, behajtásonként 2500 Ft. A shuttle buszjegy ára a parkoló és a fesztivál bejárata közötti útszakaszra 1000 Ft.

  GREENGO

  A legzöldebb négykerekű megoldás a kijutásra a GreenGo autómegosztó szolgáltatás. Ha még nincs, akkor töltsd le a GreenGo appot, regisztrálj és már indulhat is az elektromos autózás a Kolorádóba. A parkolónkban külön GreenGo parkoló vár, ahol lezárhatod és meg is kezdheted a bérlést. Ráadásul, ha GreenGoval jössz, akkor mi álljuk a fesztivál bejáratáig szállító Shuttle jegyet számodra (és mindenkinek, aki az autódban ült).

  FŐTAXI

  Idei partnerünk a Főtaxi és a Főtaxi vidéki partnercégei. Ha otthonod és a fesztivál bejárata között a legkényelmesebben utaznál, akkor ezt neked találtuk ki. 

  Kijutás Kolorádóba Főtaxival: hívj egy Főtaxit, lehetőleg az applikációjukon keresztül. Így a rögzített budapesti taxitarifákkal tudsz kijutni a fesztiválra.

  Hazajutás Kolorádóból a Főtaxi vidéki partnereivel: a fesztivál bejáratánál található busz- és taxi parkolóban Főtaxi droszt vár. Kolorádóból minden nap 21:00 és 09:00 között tudsz hazamenni Főtaxival. Erre a pontra nem fogsz tudni applikációval és telefonon sem autót hívni, de a droszton már taxik várnak és egy helyszíni koordinátor segíti majd a hazaindulást. A Főtaxi vidéki partnerei az alábbi tarifákkal dolgoznak: Alapdíj: 1500 Ft, kilométerdíj: 700 Ft / km, várakozás: 175 Ft / perc. Ez alapján a maximalizált fuvardíjak így fognak kinézni: Kolorádó – Széll Kálmán Tér 11900 Ft, Kolorádó – Nyugati Pályaudvar 12900 Ft, Kolorádó – Móricz Zsigmond körtér 13900 Ft. Természetesen bármilyen célállomást választhatsz, csak megadtunk pár népszerű példát, hogy előre átláthatók legyenek az árak. A maximalizált fuvardíjak door-to-door vannak kalkulálva. Abban az esetben érvényesek, ha az útvonalat nem kell megszakítani vagy az utas kérésére módosítani.

  Más taxiszolgáltató autóival nem tudsz behajtani a bejáratig. Ha más taxival jössz, akkor a parkolóig tarthat az utad, onnan a Shuttle busz vagy a Tanösvény lehet a további opciód a bejáratig.

  Szeretnénk, ha taxis utazásotok a lehető legátláthatóbb és kiszámíthatóbb lenne. Partnerünk törekszik a zökkenőmentes lebonyolításra, de ha ennek ellenére bármilyen kellemetlen meglepetés érne utad vagy a fizetés során, azt haladéktalanul jelezd felénk az info@kolorado.hu-n, lehetőleg a pontos viszonylat, időpont és rendszám megadásával és mindenképp kérd el a sofőrtől a “slejfnit” (a visszaigazoló szalag, amelyet a taxióra ad), hogy minél hamarabb ki tudjuk vizsgálni az ügyet.

  BKV

  BKV-val a legegyszerűbb, ha 56A jelzésű vagy 61-es villamossal (vagy az ezeket pótló buszokkal) eljössz Hűvösvölgy megállóig, ahonnan a 63-as busszal jutsz el Adyliget megállóig (éjszakai változatok: 956-os, illetve 963-as busz). Innen nagyjából negyed óra sétával eljutsz a parkolóig, ahol fel tudsz szállni a Shuttle buszra, vagy folytathatod gyalog is az utat az idén debütáló Kolorádó Tanösvényen, így kb 25 perc alatt jutsz majd el a fesztivál bejáratához.

  TANÖSVÉNY

  Az idén először már a megérkezést is izgalmasabbá varázsolhatod, ha egy direkt erre a célra kialakított alternatív útvonalon, a Kolorádó Tanösvényen keresztül közelíted meg a fesztivált. Válaszd a kellemes sétaútvonalat, és a természettel együtt te is fellélegezhetsz!  Mire számíthatsz? Zöld útvonal, egy rövid gyalogtúra, extra infók, pecsétgyűjtés, amiért Kolorádó kitűzőt és kézműves sört adunk, és amivel akár megnyerheted a következő évi Kolorádó bérletedet!

  A Kolorádó Tanösvény projektet a Republic Grouppal közösen valósítjuk meg.

  BRINGA

  Tekerj ki! A Széll Kálmán tértől, max. 12 km az út. Persze gondolj arra is, hogy ez a budai hegyeken át vezet, szóval enyhén érezni fogod a dőlésszögeket. Bringával egészen a fesztiválig eljuthatsz, ahol a közreműködői parkolóban található biciklitárolónál pihentetheted a járgányod, amíg nem kell újra használnod. Vasárnap reggel 8-ig viszont kösd el, vidd el, hogy tudjanak bontani a munkatársaink.

  Közlekedjetek biztonságosan, balesetmentes, és legyetek egymással jófejek. Találkozunk Kolorádóban!