• EN
 • Kijutás Kolorádóba

  A fesztivált az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban rendezzük meg, Nagykovácsi mellett, a Budai hegyekben, egy szépen rendben tartott erdős-mezős környezetben. Kvázi 40 percre a belvárostól. A fesztivált többféleképpen is megközelítheted: jöhetsz fesztiválbusszal, BKV-val, bringával, taxival, autóval (akár bajtársiasan többedmagaddal osztozva a költségeken és a környezetóváson) vagy gyalog is. 

  Fontos: a Kolorádó Parkolótól a fesztivál bejáratáig vezető út csak gyalog, bringával vagy Kolorádó busszal járható!

   

  KOLORÁDÓ BUSZ

  A Kolorádó Buszok a hűvösvölgyi villamos végállomástól indulnak. A legegyszerűbben a következő BKV-s megoldásokkal juthatsz el odáig: 56A jelzésű és 61-es villamossal, vagy 63-as nappali, illetve 956-os vagy 963-as éjszakai buszokkal. A Kolorádó Buszmegállót a végállomáson belül találod meg, ahol a Kolorádó feliratú jegyárusító bódénál vehetsz jegyet. Ezzel a busszal egészen a fesztivál bejáratáig eljutsz.

  Ha máshogy oldod meg a Kolorádó Parkolóig a kijutást, akkor Kolorádó Shuttle busszal tudod folytatni az utad, ami szintén egészen a fesztivál bejáratáig repít el.

  A buszok csúcsidőben 10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként közlekednek. Nem csak nappal, hanem éjszaka is!

  A buszjegyeket készpénzzel tudjátok megvásárolni!

  Árak: hamarosan!

  A Kolorádó feliratú jegyárusító bódékat minden Kolorádó Buszmegállóban megtaláljátok, önkéntesek segítenek a jegyvásárlásban.

  BKV

  BKV-val a legegyszerűbb, ha 56A jelzésű vagy 61-es villamossal eljössz Hűvösvölgy megállóig, ahonnan a 63-as busszal jutsz el Adyliget megállóig (éjszakai változatok: 956-os, illetve 963-as busz). Innen nagyjából negyed óra sétával eljutsz a parkolóig, ahol fel tudsz szállni a Shuttle buszra, vagy folytathatod gyalog is az utat az autóút melletti lenyírt ösvényen: kb. 20 perc alatt jutsz majd el a fesztivál bejáratához.

  Bringa

  Bringa – Tekerj ki! A Széll Kálmán tértől max. 12 km az út. Persze gondolj arra is, hogy ez a budai hegyeken át vezet, szóval enyhén érezni fogod a dőlésszögeket. Bringával egészen a fesztiválig eljuthatsz, ahol a kijelölt biztonságos helyeken pihentetheted a járgányod, amíg nem kell újra használnod.

  Autó

  GPS koordináták: 47.549105, 18.908253

  Autóval és egyéb motormeghajtású járművekkel a Kolorádó parkolóig tudunk beengedni,  innen gyalog vagy a már említett shuttle busszal fogsz tudni eljutni a fesztivál bejáratáig. Idén először kialakítunk egy belső  parkolót is, közelebb a bejárathoz. Ennek várhatóan magasabb lesz a díja, mint a külső parkolónak.

  Árak: hamarosan!

   A shuttle buszok is csúcsidőben 10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként járnak.

  Gyalog

  Gyalog a Kolorádó Parkolótól a fesztivál bejáratáig egy kellemes 1,7 km-es sétát teszel meg, amit kb. 20-25 perc teljesíteni a kijelölt úton. Ez a buszoknak fenntartott aszfalt út mellett fut, szépen lenyírt ösvény formájában.

  Közlekedjetek biztonságosan, balesetmentes, legyetek egymással jófejek. És a türelem rózsát terem. Találkozunk a majorban!