Ez a weboldal cookie-kat használ. OK
logo
 • hu
 • en
 • Önkéntesség

  Ahhoz, hogy Kolorádóban minden rendben menjen, létfontosságú egy lelkes önkéntes csapat – ehhez keressük most a cserkésztudattal ellátott, kedves jelentkezőket. Fontos számunkra, hogy megbízható légy, lelkes és tettre kész, ugyanis egy fesztivál előkészítése és működtetése nem kis feladat, de hatalmas élmény tud lenni: szuper embereket ismerhetsz meg, beleláthatsz egy zenés rendezvény működésébe és több ezer Kolorádós kiszakadásának alapjait teremtheted meg. Mindeközben rengeteget tanulhatsz és önfeledten táncolhatsz az erdő szívében, távol a város zajától, az unalmas megszokásoktól.

  Ötféle munkakörbe jelentkezhetsz: 

  Fizikai munka – építőtábor (fesztivál előtt)

  A feladat nem más, mint a fesztivál alapjainak letétele, ezért erre a pozícióra azokat a markos és kreatív arcokat várjuk, akik szívesen építenének sátrakat, készítenének táblákat, cipelnek létfontosságú dolgokat. A cél: a fesztivál semmiből való felépítése. A munka a fesztivál előtt lesz, így ha szeretnéd hamarabb átélni a Kolorádó életérzést, akkor itt a helyed, cserébe a fesztivál alatt már nem lesz dolgod, csak a felhőtlen szórakozás. 

  Programok segítése

  A Kolorádó elég színes programok tekintetében, így az ide jelentkezőknek jó ha megvan a szükséges flexibilitás és problémamegoldó képessége. Te leszel az, aki az erdőben részt vesz a művészeti projektek megvalósításában, díszeket optimalizál, és még megannyi területen segít a fesztivál zökkenőmentes működését biztosítani.

  Informálás

  A Kolorádó közepén van egy hely, ahová minden befut és tovaáramlik: ez az Infópult. Sok fesztiválozónak ide vezet az első útja, hogy megtudják, mi a legközelebbi program, hol lehet jógázni, zuhanyozni, vagy éppen csikk tartót beszerezni. Aki pedig itt dolgozik, mindezt tudni fogja, sőt még sokkal többet is, hiszen a fesztivál vérkeringésébe lát majd bele innen. 

  Tömegkoordinálás (beengedéssel és közlekedéssel kapcsolatos feladatok)

  Láttál már nagy kereszteződésben rendőrt forgalmat irányítani? Ehhez hasonlítható egy tömegkoordinátor feladat is. Kolorádó nagyjából 6000 fős, így elég sok fesztiválozót kell majd jó irányba terelni, beengedni, karszalagozni, és visszaterelni a helyes útra. A főbb csomópontoknál segítesz majd, hogy minden flottul menjen. 

  Fizikai munka – bontótábor (fesztivál után)

  Sajnos a Kolorádó sem végtelen. Valakinek pedig le kell szednie a díszeket, össze kell pakolnia a hangfalakat, mintha mi sem történt volna. Ez egy remek lehetőség, hogyha nem szeretnéd egyből elengedni a fesztivált, vagy ha szó szerint betekintenél a színpadok mögé. 

  Jó, ha tudod

  Ha összeállt a csapat, remélhetőleg május 7-ig, akkor felvesszük veled a kapcsolatot a további tudnivalókkal. A fesztivál előtt szeretnénk csapatépítő alkalmakat, hogy jobban megismerjük egymást, de itt tisztáznánk minden további kérdést is, ami felmerült bennetek. 

  Kérdés esetén keresettek bátran az alábbi email címen:onkentes@kolorado.hu

  Jelentkezés

  Határidő: április 30.