logo
 • hu
 • en
 • Helyszínek

  Kolorádó az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban jön létre, immár hetedik éve. A cserkészek egész évben gondosan rendben tartják a területet, részben ezért is fontos, hogy tiszteljük a környezetünket mi is. Június végén pedig beköltöztök majd ti is, kedves Kolorádósok, akik belakják a mezőt, az erdőt, és az összes színpadot.

  Székelykapu Nagyszínpad

  A nagyszínpad pont a székelykapu mellett van. Valószínű ezért neveztük el így. A fő fellépőinket hallgathatjátok erre, mivel itt fértek el a legtöbben.

  Csűr

  Nem nehéz megtalálni. Egy fából, deszkákból épített csűr, ahol elképesztő koncertek és elektronikus zenei történések vannak éjszakánként. Napközben pedig árnyékot ad és kortárs tánc/színházi előadásokat, workshopokat fed le. Szó szerint.

  Csodaszarvas

  A magyar mondákból ismerős lény Kolorádóban reinkarnálódott először. Azóta ennek az elektronikus zenei színpadnak a védőszellemévé avanzsált. Lépőtávolságban tipi sátrak és az éjszakai tábortűz nyújt menedéket a megfáradt kóválygóknak.

  TakaTTTuka

  A világ különböző pontjairól összeverődött társaság minden évben átköltözteti néhány napra a hippiszigetét a fesztiválra. Törzsi rigmusok, koncertek, elektronikus zene, sok árnyék és függőágyak várnak erre titeket. Napközben sok nem-zenés program helyszíne.

  Árok

  A fesztivál legmisztikusabb és legtermészetesebb helyszíne. A neve mindent elárul. Elvadult ütemek, kísérleti dallamok, dadaizmus vagy sok dobos performansz, itt megtörténhet bármi.

  KERET

  A KERET blog szintén materializálódik Kolorádóban egy eldugott, családias találkahely formájában, ahol egymásnak adják a színpadot a város legizgalmasabb feltörekvő előadói és a legmenőbb pop DJ-k. A négynegyedtől megfáradt fesztiválozók szintén mindig itt kötnek ki.

  Iskola

  Ahogy a neve is magába foglalja, az Iskola egy olyan hely, ahol mindenki fejlesztheti tudását, önmagát és talán a világot. Egy olyan teret építettünk, ahol mindenféle műhelyfoglalkozáson, előadáson, alkotáson, művészi kifejezésen keresztül tanulhatunk. Esténként lehet jönni erre természetesen kikapcsolódni is, a legmeglepőbb koncertek, táncház és DJ programok invitálnak majd be titeket az építménybe.

  Erdei rave

  A legjobb dolgok sokszor véletlenül történnek. Nem tervezed, nem készülsz rá, egyszer csak a része vagy – például az erdő közepén egy spontán buliban találod magadat. Erre a hangulatra alapoztuk ezt a színpadunkat.

  Oázis

  Kolorádóban számtalan kapcsolódásra van lehetőség. Kapcsolatba léphetsz kedves emberekkel, a természettel – és önmagaddal is. Az Oázis és környéke a nemzenés töltődés fellegvára.