logo
 • hu
 • en
 • Helyszínek

  Kolorádó otthona, immár hetedik éve, az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészpark. Ez idő alatt megismertük minden ágát-bogát, mégis minden évben rengeteg újat ad nekünk az örökké változó természet és a benne megbújó számtalan zenei és kultúrális program. Idén június végén újra beköltözünk – belakjuk az erdőt, a mezőt, használatba vesszük mind a kilenc színpadot és helyszínt, és újra bejárjuk a jól ismert csapásokat és ösvényeket.

  Az év nagy részében gondos cserkészek tartják rendben a területet, a fesztivál alatt viszont a mi feladatunk, hogy őrizzük a cserkészpark csodáit és megóvjuk a körülöttünk lévő természetet.

  Zene Háza Nagyszínpad

  Délután a gyönyörű napsütésben, este a legszikrázóbb reflektorokban fürdőznek itt a Kolorádó legnagyobb nevei. Nagy színpad előtt még nagyobb nézőtéren táncolhatunk kedvenceinkre, mögöttünk kényelmes közelségben pedig egy hatalmas bár, és finom ételeket is találhatóak.

  Csűr

  Jól hallottad. Egy fából, deszkákból épített csűr, ahol elképesztő koncertek és elektronikus zenei történések vannak éjszakánként. Napközben árnyékot ad és kortárs tánc/színházi előadásokat, workshopokat fed le. Szó szerint.

  Csodaszarvas

  A magyar mondákból ismerős lény Kolorádóban reinkarnálódott először. Azóta ennek az elektronikus zenei színpadnak a védőszellemévé avanzsált. Lépőtávolságban tipi sátrak és az éjszakai tábortűz nyújt menedéket a megfáradt kóválygóknak.

  TakaTTTuka

  A világ különböző pontjairól verődött össze ez a sokszínű vándorokból és hippikből álló csoport, akik saját szigetüket néhány napra Kolorádóba költöztetik. A tisztást fák ölelik körül, lombjaik közül törzsi ritmusok, elektronikus zene vagy cigánymuzsika foszlányai szólnak. Napközben nemzenés programok és függőágyak várnak itt ránk, este pedig a legtáncoltatóbb dallamok.

  Árok

  A fesztivál legmisztikusabb helyszíne az Árok, ahol a nyers természet találkozik a zenével. Elvadult ütemek, kísérleti dallamok, dadaizmus vagy sok dobos performansz, itt megtörténhet bármi. Az Árok kicsit más, mint a többi helyszín. Itt az önfeledt táncot magunk mögött hagyva helyet foglalunk, és elmélyült ücsörgés közben fogadjuk be az előadásokat.

  KERET

  A KERET blog szintén materializálódik Kolorádóban. Egy eldugott, családias találkahely, ahol egymásnak adják a színpadot Budapest legizgalmasabb feltörekvő előadói és a legmenőbb pop DJ-k. A négynegyedtől megfáradt fesztiválozóknak menedék, esély a popkultúra kollektív tudatában való feloldódásra.

  Iskola

  Ahogy a neve is magába foglalja, az Iskola egy olyan hely, ahol mindenki fejlesztheti tudását, önmagát és talán a világot is egy kicsit. Egy olyan teret építettünk, ahol mindenféle műhelyfoglalkozáson, előadáson, alkotáson, művészi kifejezésen keresztül tanulhatunk. Esténként, természetesen, az Iskolában is kikapcsolódunk. A legmeglepőbb koncertek és a legmozgalmasabb táncházak ebben az építményben történnek, de lesznek Dj-k is.

  Erdei rave

  A legjobb dolgok sokszor véletlenül történnek. Nem tervezzük, nem készülünk rá, egyszer csak a részesévé válunk – például az erdő közepén egy spontán buliban találjuk magunkat. Az Erdei rave-ben megállás nélkül ilyen a hangulat. A tervezett spontaneitás varázsa.

  Oázis

  Kolorádóban kapcsolódásra teljes rendszerét éljük meg közösen. Kapcsolatba lépünk a természettel, varázslatos emberekkel, és önmagunkat is mélyebben megismerjük. Az Oázis és környéke a nemzenés töltődés fellegvára.