• EN
 • Szállás

  Kolorádóban idén is több szálláslehetőség közül választhattok, szolid sátrazástól a fullos szaunás faházig minden igényre van ajánlatunk. Pörgesd át a galériánkat a további infókért.

  KEMPING

  Matrac nélkül szabadon: kempingezés saját sátorban a csillagos ég alatt. Ha a legjobb helyekre pályázol, érkezz korán, de nyugi: lesz helye mindenkinek! Táborjegy köteles, melynek ára 3900 forint, amit táborozónként és nem sátranként számolunk.

  SZOLGÁLTATÁSOK

  JURTA

  Talán az egyetlen lehetőség az életedben, hogy egy kicsit mongol légy. Ezek a nagy és szellős építmények lényegesen kényelmesebbek, mint a sátrak, és még rendes ágy is van bennük. A jurták a fesztivál területén lesznek, a kemping közelében. Fekvő felületenként is ki lehet venni, de a legjobb annak, akinek van 15 jurtázni vágyó haverja és akkor csak az övék az egész kóceráj.

  SZOLGÁLTATÁSOK

  Ár: tartalmazza a táborjegyet

  KUNYHÓ

  Se nem sátor, se nem jurta, hanem valami sokkal érdekesebb. Kényelmes matraccal, takaróval és párnával, két fő részére. A biztonság kedvéért zárható tárolóval, és, hogy még otthonosabb legyen, saját dédelgethető növénnyel.

  SZOLGÁLTATÁSOK

  Ár: 45 000 Ft /4 nap / 2 fő – tartalmazza a táborjegyet

  PETNEHÁZY CLUB HOTEL

  Fullos kényelemre vágysz egy átbulizott este vagy nappal után? Pihenj egy igazi ágyban! A Petneházy Club Hotelben szaunával és nagy terasszal felszerelt faházban aludhatsz. A szobákhoz még ingyen fuvar is jár Kolorádóba, a buszok 15 percenként indulnak a nap 24 órájában. 4 és 6 fős házakat tudsz lefoglalni.

  Részletes infókért kattints ide: https://petnehazy-clubhotel.hu

  Foglalásért pedig írj nekünk: info@kolorado.hu