Ez a weboldal cookie-kat használ. OK
logo
 • hu
 • en
 • Program Pályázat

  Idén a fesztiválozók érdeklődését tolmácsoljuk és az ő igényeik beteljesülését várjuk a program pályázatra jelentkezőktől. A tavalyi Kolorádó után rengetegen töltötték ki a kérdőívünket, ahol többek között arról is megkérdeztük a leglelkesebbeket: mit élveztek vagy élveztek volna a bulizáson kívül, mi hiányzik a nappali program felhozatalból?

  Öt program kategória rajzolódott ki, öt olyan irány, ami a Kolorádóra járók nyitottságát, bátorságát, érzékenységét és tettre készségét sejteti. Ebbe az öt programtípusba és öt ajánlott helyszínhez illeszkedő ötletekkel jelentkezőket várunk az idei pályázatunkra.

  Hozd el és oszd meg másokkal a filozófiád, tegyél hozzá te is a Kolorádó programjához! 

  Workshopok a Napköziben

  Az Erdei Iskola Napközije egy igazi nappali bázis, ahol az ébredező fesztiválozók közös alkotásba temetkezve élesztik fel a kreatív energiákat. A textil újrahasznosítás különböző formáiért és a közös zenélésért vannak oda a legtöbben, de mindenféle kézműveskedős, kütyüzős foglalkozásnak van helye a Napköziben!

  Közösségépítés a Mezőn

  A tavalyi első forduló a Röpirádó bajnokságon sokakat megizzasztott, és a rekkenő hőség sem vette kedvét a Sportpályán gyülekezőknek, hogy megmérettessék ügyességüket. Kompetitív vagy kooperatív, a lényeg, hogy lehessen hangosan szurkolni egymásnak. Labdasportok és ügyességi játékok még bőven elférnek a Sportpályán és az óriási Mezőn, de a nyári meleggel azért számoljatok! 

  Rekreálódás az Oázisban

  Egy áttáncolt, hangos éjszaka után nem véletlenül az elcsendesülést nyújtó programok és az Oázis nyugalma a nappali Kolorádó egyik legszeretettebb pontja. Ahány ember, annyiféle kikapcsolódási mód, keressük a további healing lehetőségeket a fák és sátrak közötti csendes tisztásra, az Oázisba.

  Edukáció a Csodaszarvason

  A Csodaszarvas az éjjeli dübörgés után egy sátorral fedett, szőnyeggel borított, nyüzsgéstől távol eső, elmélyülésre és eszmecserére, a fesztiválozók szemléletformálására tökéletesen alkalmas placcá változik nappal. Beszélgetés közönség előtt vagy a közönséggel, jöhet minden ami gondolatot ébreszt a babzsákokból pislogó hallgatókban.

  Performanszok úton-útfélen

  A legjobb, ha nem számít rá a közönség, belebotlik, de nem tud továbbállni a produkció végéig. A legjobb, ha nem kell hogy csend legyen, nem kell több tucat beállított lámpa és hangforrás, nem kell sötét és nem kell világos, a legjobb ha a performansz beilleszkedik, miközben feltűnést kelt. Hogy hol, azt találjuk ki együtt, elég nagy a Kolorádó játszótere.

  A felhívás elsősorban nem zenei programokra vonatkozik, de a zene is része lehet, csak nem fellépés formájában.

  Mielőtt jelentkezel, gondold át

  A jelentkezési határidő május 1.

  A pályázatnak tartalmaznia kell:

  A pályázati anyagokat és felmerülő kérdéseket a info@kolorado.hu címre várjuk, az e-mail tárgya pedig PROGRAM PÁLYÁZAT legyen.