Ez a weboldal cookie-kat használ. OK
logo
 • hu
 • en
 • Fontos tudnivalók

  Kolorádó egészen különlegesen szép helyen van, és minden, ami itt történik sok lelkes ember munkájának gyümölcse. Tegyél hozzá, de ne vegyél el belőle. Ne csinálj olyat másokkal, amit magadnak sem kívánsz. Szakadj ki, engedd el magad, tapasztalj. Érezd magad otthon!

  Kolorádóban nincs térerő

  Mielőtt Kolorádóba érnél, töltsd le, vagy nyomtasd ki a napijegyed, mert NINCS térerő. De legalább abszolút szabadság van!

  Ne bántsd a környezeted!

  Védjük az erdőt, a mezőt, a susnyást, a természetet! Ne szemetelj, mi sem szemetelünk. Kolorádót önkéntesek és a cserkészek tartják tisztán, és ebben ti is tudtok segíteni. Van csikktartó, a sátrazóknak osztunk szemeteszsákot, kukákat helyezünk el sok helyen. 

  Festipay

  A fesztivál területén belül nincs készpénzes fizetés. Csak érintésmentes bankkártyával vagy Festipay kártyával tudsz fizetni. 

  Hozz meleg ruhát, este lehűlhet az idő!

  Távol vagyunk a várostól, a természetben, szóval készüljetek rétegesen! Tapasztalataink szerint Kolorádóban éjjel 5-10 fokkal van hidegebb, mint a belvárosban. Az időjárás változékony, készüljetek vízálló ruhával is! Ha valami mégis otthon marad, a Kolorádó butikban tudjátok majd pótolni. 

  Sátrazás

  Csak a Pöttyös Kempingekben (belső és külső) lehet sátrazni, máshol szigorúan tilos és balesetveszélyes.

  Biztonság

  Tiszteljük egymást és figyeljünk a másikra. Nálunk nincs helye a gyűlölködésnek, megkülönböztetésnek és zaklatásnak. Kolorádó békés, barátságos hely, ahol mindenki biztonságban érezheti magát. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, vagy egyszerűen csak valamitől rosszul érzed magad, fordulj hozzánk bizalommal! 

  Milyen problémákra gondolunk? Röviden: bármilyenre, de azért itt van néhány példa:

  Minél gyorsabban fordulsz hozzánk, annál gyorsabban fogjuk megoldani a felmerült problémát, és annál gyorsabban élvezheted tovább Kolorádót.

  A Psyhelp munkatársai önkéntes pszichológusokkal kiegészülve várnak titeket, ha segítségre van szükségetek. Egyébként pedig csendesen járőröznek a fesztiválon, figyelve arra, hogy senki ne maradjon egyedül, ha szüksége lenne valamire/valakire. Vannak olyan problémák, amikre az Infopult nem elég, az orvosi ellátás pedig nem feltétlenül megoldás. De attól még ezek is nagyon fontosak.

  Ticketswap

  Másodlagos jegyértékesítő partnerünk a Ticketswap. Ha eladnád a jegyed vagy biztonságosan vásárolnál másodkézből, akkor azt javasoljuk, hogy a Ticketswapot használd.

  Házirend

  Arról, hogy milyen szabályokat kell betartani a fesztivál területén, mit hozhatsz be a fesztiválra, a házirend menüpontban olvashatsz többet.

  A műsorváltozás jogát fenntartjuk.