• EN
 • Fontos tudnivalók
  Kolorádó egészen különlegesen szép helyen van, és minden, ami itt történik sok szuper és lelkes ember munkájának gyümölcse. Tegyél hozzá, de ne vegyél el belőle. Ne csinálj olyat másokkal, ami magadnak sem kívánsz. Szakadj ki, engedd el magad, tapasztalj. És érezd magad otthon.

  Kolorádóban nincs térerő

  Mielőtt Kolorádóba érnél, töltsd le vagy nyomtasd ki a napijegyed, mert NINCS térerő. De legalább abszolút szabadság van!

  Ne bántsd a környezeted!

  Védjük az erdőt, a mezőt, a susnyást, a természetet! Ne szemetelj, mi sem szemetelünk. Kolorádót önkéntesek és a cserkészek tartják tisztán, és ebben ti is tudtok segíteni. Van csikktartó, a sátrazóknak osztunk szemeteszsákot, szelektív kukákat helyezünk el több helyen. 

  Kolorádó extrán szép helyen van, amit a cserkészek minden évben kedvesen kölcsönöznek nekünk pár napra. Ők is figyelnek az értékeire, figyeljetek ti is!

  Hozz meleg ruhát, este lehűlhet az idő!

  Távol vagyunk a várostól, a természetben, szóval készüljetek rétegesen! Tapasztalataink szerint Kolorádóban éjjel 5-10 fokkal van hidegebb, mint a belvárosban. Az időjárás változékony, készüljetek vízálló ruhával is!

  Biztonság

  Tiszteljük egymást és figyeljünk a másikra. Nálunk nincs helye a gyűlölködésnek, megkülönböztetésnek és zaklatásnak. Kolorádó békés, barátságos hely, ahol mindenki biztonságban érezheti magát. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, vagy egyszerűen csak valamitől rosszul érzed magad, fordulj hozzánk bizalommal! 

  Milyen problémákra gondolunk? Röviden: bármilyenre, de azért itt van néhány példa:

  Minél gyorsabban fordulsz hozzánk, annál gyorsabban fogjuk megoldani a felmerült problémát, és annál gyorsabban élvezheted tovább Kolorádót. Bízz bennünk, segíteni fogunk!

  Festipay

  A fesztivál területén belül nincs készpénzes fizetés. Csak bankkártyával vagy Festipay kártyával tudsz fizetni. A rátevőpontoknál viszont készpénzzel és kártyával is tudsz Festipay kártyát váltani és azt feltölteni.