• EN
 • Fontos tudnivalók
  Kolorádó egészen különlegesen szép helyen van, és minden, ami itt történik sok szuper és lelkes ember munkájának gyümölcse. Tegyél hozzá, de ne vegyél el belőle. Ne csinálj olyat másokkal, ami magadnak sem kívánsz. Szakadj ki, engedd el magad, tapasztalj. És érezd magad otthon!

  Vírushelyzet

  Bár jelenleg viszonylag nyugodt a vírushelyzet, néhány fontos dolgot szükséges rögzítenünk:

  Programfüzet

  Idén nincs fizikai programfüzetünk, összeraktunk azonban egy letölthető PDF-et, amiben minden hasznos infót megtalálsz. Azt javasoljuk, töltsd le ezt a telefonodra indulás előtt, mert Kolorádóban nincs térerő (lásd következő pont). Ide kattintva találod a programfüzetet.

  Kolorádóban nincs térerő

  Mielőtt Kolorádóba érnél, töltsd le vagy nyomtasd ki a napijegyed, mert NINCS térerő. De legalább abszolút szabadság van!

  Ne bántsd a környezeted!

  Védjük az erdőt, a mezőt, a susnyást, a természetet! Ne szemetelj, mi sem szemetelünk. Kolorádót önkéntesek és a cserkészek tartják tisztán, és ebben ti is tudtok segíteni. Van csikktartó, a sátrazóknak osztunk szemeteszsákot, szelektív kukákat helyezünk el több helyen. 

  Kolorádó extrán szép helyen van, amit a cserkészek minden évben kedvesen kölcsönöznek nekünk pár napra. Ők is figyelnek az értékeire, figyeljetek ti is!

  Festipay

  A fesztivál területén belül nincs készpénzes fizetés. Csak érintésmentes bankkártyával vagy Festipay kártyával tudsz fizetni. A rátevőpontoknál viszont készpénzzel és kártyával is tudsz Festipay kártyát váltani és azt feltölteni.

  A rátevő pontok 2021.08.11. szerda délután 16.00-tól 2021.08.15. 12.00-ig üzemelnek, utóbbi időpontig tudjátok visszaváltani a kártyátokat is.

  Egy feltöltés kezelési költsége 250 Ft, kérjük, így tervezzetek.

  A Festipay általános szerződési feltételeit, részletes használati útmutatóját itt böngészhetitek.

  Hozz meleg ruhát, este lehűlhet az idő!

  Távol vagyunk a várostól, a természetben, szóval készüljetek rétegesen! Tapasztalataink szerint Kolorádóban éjjel 5-10 fokkal van hidegebb, mint a belvárosban. Az időjárás változékony, készüljetek vízálló ruhával is! Ha valami mégis otthon maradni, a Kolorádó butikban idén is tudjátok pótolni.

  Biztonság

  Tiszteljük egymást és figyeljünk a másikra. Nálunk nincs helye a gyűlölködésnek, megkülönböztetésnek és zaklatásnak. Kolorádó békés, barátságos hely, ahol mindenki biztonságban érezheti magát. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, vagy egyszerűen csak valamitől rosszul érzed magad, fordulj hozzánk bizalommal! 

  Milyen problémákra gondolunk? Röviden: bármilyenre, de azért itt van néhány példa:

  Minél gyorsabban fordulsz hozzánk, annál gyorsabban fogjuk megoldani a felmerült problémát, és annál gyorsabban élvezheted tovább Kolorádót. Bízz bennünk, segíteni fogunk!

  Ha nincs jegyed vagy bérleted, és alternatív útvonalat választasz a bejutásra, a fokozott ellenőrzés során elég korán el kell majd hagynod Kolorádót a hatóságok társaságában, miután kifizetted a bérletet, jegyzőkönyvet vettek fel az esetről. (Erre azért lesz szükség, mert belógásoddal veszélyezteted a többieket, és az egész fesztivál törvényes működését is.)

  Kijutás infók itt!

  A házirendünk pedig itt érhető el