logo
 • hu
 • en
 • Fontos tudnivalók

  Kolorádó egészen különlegesen szép helyen van, és minden, ami itt történik sok lelkes ember munkájának gyümölcse. Tegyél hozzá, de ne vegyél el belőle. Ne csinálj olyat másokkal, amit magadnak sem kívánsz. Szakadj ki, engedd el magad, tapasztalj. Érezd magad otthon!

  Kolorádóban nincs térerő

  Mielőtt Kolorádóba érnél, töltsd le, vagy nyomtasd ki a napijegyed, mert NINCS térerő. De legalább abszolút szabadság van!

  Ne bántsd a környezeted!

  Védjük az erdőt, a mezőt, a susnyást, a természetet! Ne szemetelj, mi sem szemetelünk. Kolorádót önkéntesek és a cserkészek tartják tisztán, és ebben ti is tudtok segíteni. Van csikktartó, a sátrazóknak osztunk szemeteszsákot, kukákat helyezünk el sok helyen. 

  Festipay

  A fesztivál területén belül nincs készpénzes fizetés. Csak érintésmentes bankkártyával vagy Festipay kártyával tudsz fizetni. 

  Hozz meleg ruhát, este lehűlhet az idő!

  Távol vagyunk a várostól, a természetben, szóval készüljetek rétegesen! Tapasztalataink szerint Kolorádóban éjjel 5-10 fokkal van hidegebb, mint a belvárosban. Az időjárás változékony, készüljetek vízálló ruhával is! Ha valami mégis otthon marad, a Kolorádó butikban tudjátok majd pótolni. 

  Sátrazás

  Csak a Pöttyös Kempingben lehet sátrazni, máshol szigorúan tilos és balesetveszélyes.

  Biztonság

  Tiszteljük egymást és figyeljünk a másikra. Nálunk nincs helye a gyűlölködésnek, megkülönböztetésnek és zaklatásnak. Kolorádó békés, barátságos hely, ahol mindenki biztonságban érezheti magát. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, vagy egyszerűen csak valamitől rosszul érzed magad, fordulj hozzánk bizalommal! 

  Milyen problémákra gondolunk? Röviden: bármilyenre, de azért itt van néhány példa:

  Minél gyorsabban fordulsz hozzánk, annál gyorsabban fogjuk megoldani a felmerült problémát, és annál gyorsabban élvezheted tovább Kolorádót.

  Ha nincs jegyed vagy bérleted, és alternatív útvonalat választasz a bejutásra, a fokozott ellenőrzés során elég korán el kell majd hagynod Kolorádót a hatóságok társaságában, miután kifizetted a bérletet, jegyzőkönyvet vettek fel az esetről. (Erre azért lesz szükség, mert belógásoddal veszélyezteted a többieket, és az egész fesztivál törvényes működését is.)

  Ticketswap

  Másodlagos jegyértékesítő partnerünk a Ticketswap. Ha eladnád a jegyed vagy biztonságosan vásárolnál másodkézből, akkor azt javasoljuk, hogy a Ticketswapot használd.

  Házirend

  Arról, hogy milyen szabályokat kell betartani a fesztivál területén, mit hozhatsz be a fesztiválra, a házirend menüpontban olvashatsz többet.

  A műsorváltozás jogát fenntartjuk.