Fontos tudnivalók

Kolorádó egészen különlegesen szép helyen van, és minden, ami itt történik sok lelkes ember munkájának gyümölcse. Tegyél hozzá, de ne vegyél el belőle. Ne csinálj olyat másokkal, ami magadnak sem kívánsz. Szakadj ki, engedd el magad, tapasztalj. És érezd magad otthon!

Kolorádóban nincs térerő

Mielőtt Kolorádóba érnél, töltsd le vagy nyomtasd ki a napijegyed, mert NINCS térerő. De legalább abszolút szabadság van!

Ne bántsd a környezeted!

Védjük az erdőt, a mezőt, a susnyást, a természetet! Ne szemetelj, mi sem szemetelünk. Kolorádót önkéntesek és a cserkészek tartják tisztán, és ebben ti is tudtok segíteni. Van csikktartó, a sátrazóknak osztunk szemeteszsákot, szelektív kukákat helyezünk el több helyen. 

Kolorádó extrán szép helyen van, amit a cserkészek minden évben kedvesen kölcsönöznek nekünk pár napra. Ők is figyelnek az értékeire, figyeljetek ti is!

Festipay

A fesztivál területén belül nincs készpénzes fizetés. Csak érintésmentes bankkártyával vagy Festipay kártyával tudsz fizetni. 

Hozz meleg ruhát, este lehűlhet az idő!

Távol vagyunk a várostól, a természetben, szóval készüljetek rétegesen! Tapasztalataink szerint Kolorádóban éjjel 5-10 fokkal van hidegebb, mint a belvárosban. Az időjárás változékony, készüljetek vízálló ruhával is! Ha valami mégis otthon maradni, a Kolorádó butikban idén is tudjátok pótolni.

Biztonság

Tiszteljük egymást és figyeljünk a másikra. Nálunk nincs helye a gyűlölködésnek, megkülönböztetésnek és zaklatásnak. Kolorádó békés, barátságos hely, ahol mindenki biztonságban érezheti magát. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, vagy egyszerűen csak valamitől rosszul érzed magad, fordulj hozzánk bizalommal! 

Milyen problémákra gondolunk? Röviden: bármilyenre, de azért itt van néhány példa:

Minél gyorsabban fordulsz hozzánk, annál gyorsabban fogjuk megoldani a felmerült problémát, és annál gyorsabban élvezheted tovább Kolorádót. Bízz bennünk, segíteni fogunk!

Ha nincs jegyed vagy bérleted, és alternatív útvonalat választasz a bejutásra, a fokozott ellenőrzés során elég korán el kell majd hagynod Kolorádót a hatóságok társaságában, miután kifizetted a bérletet, jegyzőkönyvet vettek fel az esetről. (Erre azért lesz szükség, mert belógásoddal veszélyezteted a többieket, és az egész fesztivál törvényes működését is.)

Kijutás infók itt

A digitális programfüzet itt

A házirendünk pedig itt érhető el

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.