• EN
 • Mi lesz?

  Mint azt tudjátok a koronavírus miatt elmarad idén Kolorádó. Szomorúak vagyunk, de ez a szó egyáltalán nem írja le, mit érzünk valójában. Egy évnyi szervezés után, kétszeri dátummódosítással a hátunk mögött azt érezzük, mindent megtettünk. Úgy gondoljuk, megérte a végsőkig küzdeni. Ezután nem lesz egyszerű, hiszen a kialakult helyzet az egész szakma számára nehéz időket üzen. Anyagilag elképesztően megterhelő és kockázatos helyzetbe kerültünk, és minden támogatásotokra szükségünk lesz, hogy 2021-ben minden eddiginél jobb Kolorádót tudjunk szervezni. Mi pozitívan nézünk a jövőbe és sokat tanultunk ebből a szezonból is.

  Úgy gondoljuk, hogy Kolorádó az előre mutató külföldi előadók mellett nagyon sok hazai zenésznek, művésznek, alkotónak ad otthont, azt pedig hisszük, hogy amit csinálunk az nagyon hiánypótló és értéket teremt. Nem csak befutott fellépőket, hanem friss, progresszív, néhol megosztó hangokat mutatunk meg. Mind értéket és gondolatokat tesznek hozzá szellemiségünkhöz. Szeretnénk a jövőben is az eddigi alapelveink szerint biztosítani azt a széles és nagyon színes alkotói palettát, amivel évről-évre találkozhattok.

  A jövő nagyban múlik azon, hogy ti, kedves jegyvásárlók, mihez kezdtek a bérletekkel, illetve egyéb utakon támogattok-e minket. Kérjük, hogy aki teheti, tegye ezt meg és támogasson annyival, amennyivel tud. Minden gesztusnak örülünk, minden kis lépés hozzátesz a jövő évi fesztiválhoz és az évközbeni munka teljességéhez.

  Szeretnénk még idén egy kis létszámú bulival, a Csakcsűrrel kedveskedni nektek a pénteki és szombati ex-Kolorádós napokon. Arra jutottunk, mindenképp szeretnénk veletek idén is legalább egy kicsit összefutni. Egy csak napijegyes, kis létszámú bulit szervezünk azért, hogy megháláljuk a segítségeteket, és hogy veletek együtt eresszük ki a gőzt a Csűrben. Mégiscsak így kerek az év! Természetesen az aktuális hatósági előírásoknak megfelelően tesszük majd mindezt, tehát naponta 500-an leszünk.

  Aki nem szeretne vagy nem tud támogatni minket, átteheti bérletét jövőre, vagy visszatérítjük a jegye árát.
  A következőkben pedig összefoglaljuk nektek, hogy milyen utakon indulhattok el a már megvásárolt bérletekkel és szállás jegyekkel:

  Online vett jegyek

  Minden online jegyvásárlónak küldünk emailt, amiben részletes útmutatót és infókat talál a teendőkkel kapcsolatban. Augusztus 17-ig tudjátok intézni a jegyekkel kapcsolatos teendőket.

  Ha 2021-re váltanád jegyeidet, akkor semmi dolgod sincs, automatikusan áttesszük a jövő évi fesztiválra a jegyeidet, szóval őrizd meg őket addig. Jövőre a belépéskor meglepetéssel kedveskedünk neked. Továbbá, ha ezt a támogatási opciót választod, akkor lehetőséged nyílik napijegyet venni a Csakcsűr támogatói bulira. A jövő évi, tehát az V. Kolorádó Fesztivál dátuma 2021.06.23-26.

  Ha a jegyeid árának benthagyásával támogatnál minket, akkor az emailben kapott linken keresztül tudod beállítani a támogatásod mértékét. Köszönet gyanánt meglepetésekkel készülünk nektek:

  100%-os támogatás

  Kapsz egy ajándék napijegyet a Csakcsűr buliba + nagy merch csomag + ‘Kolorádósok’ támogatói facebook csoport tagság: elsőként értesülhetsz mindenről, elővásárlási lehetőség jegyekre, további meglepetések a jövő évi fesztiválon

  75%-os támogatás

  Nagy merch csomag + Csakcsűr bulira napijegy elővásárlási lehetőség + ‘Kolorádósok’ támogatói facebook csoport tagság: elsőként értesülhetsz mindenről, elővásárlási lehetőség jegyekre, további meglepetések a jövő évi fesztiválon

  50%-os támogatás

  Kis merch csomag + Csakcsűr bulira napijegy elővásárlási lehetőség + ‘Kolorádósok’ támogatói facebook csoport tagság: elsőként értesülhetsz mindenről, elővásárlási lehetőség jegyekre, további meglepetések a jövő évi fesztiválon

  25%-os támogatás

  Csakcsűr bulira napijegy elővásárlási lehetőség + ‘Kolorádósok’ támogatói facebook csoport tagság: elsőként értesülhetsz mindenről, elővásárlási lehetőség fesztivál jegyekre, további meglepetések a jövő évi fesztiválon

  Mi mit jelent:

  Ha pedig nem áll módodban támogatni minket és jövőre sem jönnél, visszatérítjük bérleted és egyéb jegyeid árát. Ezt is az emailben kapott linken keresztül tudod megtenni.

  Az általatok kiválasztott mértékű visszatérítést az igénylés határidejének lejártától (augusztus 17.) számított 90 napon belül utaljuk vissza.

  Offline vett jegyek

  Az offline vett jegyekre ugyanaz vonatkozik, mint az online vett jegyekre. Egy fontos különbséggel: sajnos nincs meg az email címetek, szóval írjatok nekünk a ticket@kolorado.hu-ra egy emailt, amivel felveszitek velünk a kapcsolatot. Augusztus 17-ig tudjátok intézni a jegyekkel kapcsolatos teendőket.

  Ha 2021-re váltanád (2021.06.23-26.), akkor semmi dolgod sincs. Élhetsz azzal a lehetőséggel, hogy elővételes napijegyet veszel a támogatói Csakcsűr támogatói bulira, ehhez kérjük írj emailt nekünk a ticket@kolorado.hu – ra. A jegyvásárlásra első körben a támogatóknak, majd kapacitás függvényében az idei bérleteseknek lesz lehetősége. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy az ajándék Csakcsűr napijegy és az elővásárlási lehetőség is a szűkös készlet erejéig tart, hogy betartsuk az aktuális hatósági intézkedéseket.

  Ha támogatnál minket a bérlet/táborjegy árával, akkor írj légyszi egy emailt a ticket@kolorado.hu-ra, küldd el a jegy képét és sorszámát, a jegyen található sorszámon kívül (ez a KOL, vagy TABOR kóddal kezdődő) küldd el a kódszámot is (13 számból álló számsor) és a támogatás mértékét (25/50/75/100 %). Plusz teljes neved (amin a bankszámlaszám is van), címed és bankszámlaszámod. Ha a bérleted teljes árával támogatsz minket, akkor ajándék napijegyet adunk a Csakcsűr támogatói bulira.

  Ha visszakéred a jegyed árát, írj emailt a ticket@kolorado.hu-ra, küldd el a jegy képét és sorszámát, nevedet, címedet, bankszámlaszámodat.

  Az általad kiválasztott mértékű visszatérítést az igénylés határidejének lejártától (augusztus 17.) számított 90 napon belül utaljuk vissza.

  Ha pedig egyéb utakon támogatnál minket, erre a bankszámlaszámra tudsz utalni:

  10700347-71607092-51100005 / Kombo Projekt Kft. / CIB Bank

   

  Köszönjük az eddigi bizalmat, kitartást és kedves szavakat. Köszönjük, ha a nehéz időkben is velünk tartotok. Mi a jövőben is azon leszünk, hogy egy igazán kísérletező, felszabadult és a közösséget összehozó fesztivált szervezzünk. Reméljük, találkozunk 2021-ben a Kolorádó Fesztiválon, és most augusztusban kisebb körben a Csűrben: a Kolorádó csapata

  Ha kérdés merül fel, írj nekünk az ticket@kolorado.hu vagy az info@kolorado.hu email címre, igyekszünk mindenre gyorsan válaszolni, de mivel nincs ügyfélszolgálati apparátusunk, a következő időszakban a türelmeteket is kérjük, ez nekünk is új helyzet és bele kell tanulnunk.