Találkozzunk jövőre!

2018.06.13-16.

Visszaigazolok a Facebookon

Jegyek

Kolorádó olyan, amilyennek szerintünk egy fesztiválnak lennie kell 2018-ban. A mennyiség helyett a minőséget szeretjük, a tömeg helyett a közös élményeket, az elkerített VIP-ek helyett a közös szabadságot.

Kolorádót a természet és a város határán, csak fél órára Budapest központjától, de már az erdő közepén találod meg. Itt építjük fel a különleges energiájú színpadokat, ahol egy hosszú nyári hétvégén, négy éjjel és négy nappal fellépnek a kedvenc együtteseink és DJ-ink. Itt szabadon sátorozhatsz, de a tüzet, a szó minden értelmében, mi rakjuk.

Kolorádóban szeretjük és tiszteljük a természetet, és szeretjük és tiszteljük egymást. Vigyázunk a természetre, és vigyázunk egymásra. Kolorádóban együtt vagyunk, a saját törvényeinkkel, szabadon.

Iratkozz fel a Kolorádó levelezőlistájára!

Programok

Minden évben friss nemzetközi előadókat és a legjobb magyar zenekarokat és DJ-ket hívjuk el Kolorádóba. 2018-ban pedig megpróbáljuk egy kicsit feljebb is tenni a lécet. Azt szeretjük, ha olyan külföldi fellépőink vannak, akik ritkán járnak Magyarországon, és ha a nálunk fellépő magyar együttesek valami olyat mutatnak be, amit még nem láttunk tőlük. De Kolorádó nem csak buliról szól: idén nagyon oda fogunk figyelni mindenre a sporttól a kulturális programokig, amik a zenén túl is értelmet adnak az életnek.
Tavalyi program

Enni-inni Kolorádóban

Kolorádó négy napig tart, nem fogod kibírni étlen és szomjan. Nem tudjuk megígérni, hogy azt adjuk, amit otthon is fogyasztanál, de azt igen, hogy nem engedünk abból a színvonalból, ami Budapesten bárhol elvárható. Azt szeretnénk, hogy Kolorádóban az étel és az ital ne csak egyszerű üzemanyag legyen a túléléshez.  De ne aggódj, ha csak üzemanyagot szeretnél, az is lesz.