Gasztro

Felkelsz vagy megérkezel, reggeli vagy vacsora, vegán vagy húsos? Kolorádóban minden étkezési igényre és módra felkészültünk, hogy teli hassal és jókedvűen élvezhesd a programokat.

East Block Burger

Egy igazi amerikai álomba kalauzol el téged az East Block Burger: valódi texasi hamburgerek, valódi szmóker életérzés, a legmenőbb Airstream gurul be Kolorádóba, hogy egész nap füstbe borítsa a teret.

Fragola fagyizó

Napsütés, meleg, nyár = örömteli fagyizás. A Kolorádó fesztiválra a minőségi, egyedi ízvilágú és magas gyümölcstartalmú fagyikat idén a Fragola Műhely hozza. 

Health Drink Station by Grünn

A Grünn organikus növénytermesztés mellett kísérletezik különféle fermentáló, savanyító, aszaló és újrahasznosító technikákkal. Céljunk, hogy az útközben megszerzett tudást rendezvények, nyílt napok, workshopok, vacsoraestek és finom receptek formájában adják tovább mindenkinek. A fesztiválra idén szuper italokkal érkeznek, hogy folyamatosan pótolni tudjuk az elpárolgott vitaminokat. 

Hintaló konyha

A Grill működik! Közép- és dél amerikai BBQ. Finom, színes és friss! Ha nem tudod mit csinálj a fesztivál közben, nyugodtan vigyél nekik hideg sört, mert a Grill a meleg. 

KOFFÍ

Minden reggel (délután) nehezen tud indulni, főleg ha kimarad a kávé. Ha lezúztad az arcod, vagy pörgésre vágysz, keresd a legkiválóbb pörkölésű kávékat. Ha kihagynád a detoxot tolj be mellé egy péksütit, öblítsd le egy friss narancslével és irány a táncparkett.

Koloroli

A kemping közelében, Kolorádó másik sarkában vár a Koloroli egytálételes vega-vegán világkonyhája. Főleg az itt lakók és az itt dolgozók esznek itt, de mindenki számára nyitva van a Koloroli. Naponta változatos menü, ízek és illatok. 

Nyári konyha

A nyitott kisház füstölgő kéményein keresztül ökonagyi finomságai lengik be a völgyet. Sosem maradsz éhes, főleg ha valami finomat és egészségeset keresel akár reggelire, akár egy kiadós ebédre, de este sem kell lemondanod az elveidről: ökonagyi az összes vega-vegán-vegetáriánusra gondolt.

New York Hot Dog

A New York Hot Dog 15 éve töretlen sikerrel viszi gyors finomságait országszerte. Szeretik a kihívást jelentő feladatokat, a fesztiválokat, éjszakai partikat, kalandtúrákat, sporteseményeket és a hot dogot.

Központ

Jó reggelt fesztivál lakók! Ha tegnap este sok volt a sör és a buli, gyere hozzánk feltöltődni! Újhullámos kávéval, sok tojásos reggelivel, szendvicsekkel és péksüteményekkel érkezünk a Kolorádóra. Este meg lehet nálunk tovább piálni.

Pizza Bété

Igazi kültéri pizza élmény a majorban, még azt is látod, hogy gyúrják a tésztát, majd sül a sütőben. Jó hangulat, szuper emberek, jó sztorik, és buena Pizza Napoletana.