• EN
 • Fotós önkéntes felhívás

  Kolorádót sok szemszögből lehet nézni, digitálisan vagy analóg, nappal vagy éjszaka. A fantázia határait pedig mindig lehet tovább tágítani. Szeretnénk, ha idén a fotós stábunk mellett egy önkéntes fotós csapat is alkotna a fesztivál alatt. Így több perspektíva is bemutatkozhat. Hozzátok a saját látványvilágotokat, mi pedig megpróbálunk egy színes csapatot összerakni.

   

  Jó, ha tudod:

  – A jelentkezéshez legalább 16 évesnek kell lenned – 18 éves kor alatt szülői engedéllyel számolj.

  – A fesztivál megkezdése előtt minden önkéntessel szerződést kötünk.

  – Ha önkéntességedet szeretnéd igazolni, mert valahova be tudod számítani, tudunk adni róla igazolást.

  – Az önkéntesség alapvetően a fesztivál idejére szól, de van lehetőség a fesztivál előtti napokban is fotózni az építéseket, előmunkálatokat. Az önkéntességet akkor teljesíted, ha két különböző napon 1-1 akár Facebookra is alkalmas galériát lősz, kb. 50 fotóval. 50 fotóval, amiért a fél karodat is odaadnád!

  – Miután lezárult a jelentkezési határidő, tartunk egy közös eligazítást, ahol megbeszéljük a részleteket. Ott tudod megvenni a fesztivál bérletet, aminek az árát visszatérítjük, ha teljesítetted a vállalt önkéntes feladatokat – mi így tudjuk elkerülni, hogy esetleg ellógd bulizással a munkát.

  – A fesztivál után fogjuk felhasználni a fotókat a social media kommunikációnkban, ezzel lehetőséged lesz arra, hogy nagyközönség előtt is bemutathasd, mit láttál és hogyan. A fotókat mindig úgy használjuk fel, hogy az adott fotóst betaggeljük a posztban. 

   

  Jelentkezés:

  Határidő: augusztus 5.

  Mivel: egy összeszedett portfólióval, amiben a korábbi munkáidat mutatod be. Különös tekintettel azokra a témákra, amik nálunk is felbukkannak (buli, portrék, tömegképek, természet, művészeti programok, stb.). Küldjétek az info@kolorado.hu-ra, tárgy: fotós leszek. Emellett pedig töltsétek ki a jelentkezési ívet, alább találjátok: 

  Jelenetkezés erre.