YogaTribe

Visszatérés a gyökereinkhez. A projekt Énünk ősi, primitív szinten való megtapasztalását segíti elő és ezáltal más tudatállapotok megélését is, éppúgy mint a természeti népek életében a Sámán. Ösztönöz a kiszakadásra a régiből, a megszokottból valami olyanba, ahol elmosódottak a határok: lehetsz bátran Önmagad!

 

A Sziszi Yoga által vezetett óra az intuitivitásra épít, mégis egy évezredes tudás rendszere adja a keretet, ami a jóga. Ennek ad alapot Vatsanah zenéje, akit 2014 óta a budapesti éjszaka legtöbb helyszínén és Magyarország nagyobb fesztiváljain is hallhattuk játszani. Az utóbbi években a klubzene mellett pedig szépen lassan felerősödött egy párhuzamos zenei alteregója, amely sokkal inkább a tört ütemek, ambient és a világzene felé orientálódik, ebből kaphatunk majd ízelítőt. Sziszi pedig az elektronikus zenét kíváncsi hallgatójaként szerette, hogy ezek a hangok, ugyanúgy, mint a jóga gyakorlása, a tudatállapot megváltoztatását idézik elő. A repetitív ütemek, mint a mantrák, mélyre hatolnak és előhoznak valami ősit az emberből. Azt a felünket, amikor még egynek éreztük magunkat a közösséggel, a természettel és Önmagukkal.

 

Sziszi Yoga által létrejött program.

https://www.instagram.com/sziszi.yoga/?hl=hu

 

“Ha már megszülettünk, használjuk ki és vibeingoljunk a lehető legmagasabb fokon! Szeressük magunkat, szeressünk másokat, szeressünk élni!” Mondta Sziszi, vagyis Bagdal Szilvia, akinek az Oázis healing programjainak nagy részét köszönhetjük. Ő maga főleg a jógával kapcsolódik igazán, de minden amit szervezett közel áll hozzá. Közös célunk pedig, hogy testileg, lelkileg, szellemileg feltöltődj általunk, megtapasztalj más tudatállapotokat és kiszakadj abból amit valóságnak hívunk.

Fellépők