Tilos az Á

A koncertek előtt próbáljátok ki a Tilos az Á workshopokat! Vegyél részt irodalomterápián és játssz kreatív nyelvi partijátékokkal! Ha mind a két workshopon részt veszel, még egy extra menő vászontatyót és egy meglepi kortárs regényt is kaptok emlékül!

július 30. (csütörtök) 13.00-15.00 Az irodalomterápia egy olyan módszer, amely irodalmi művek olvasásával és a róluk folytatott beszélgetéssel az önismeret elmélyítése felé vezet. Ezen a foglalkozáson egy versről és a versen keresztül magunkról fogunk beszélgetni Péczely Dóra vezetésével. A foglalkozásokon való részvétel nem igényel elmélyült irodalmi ismereteket, csak te kellesz hozzá, de te nagyon! (Érkezz pontosan! A foglalkozásra menet közben nem lehet becsatlakozni.)

július 1. (péntek) 13.00-15.00 A kreatív nyelvi workshop során kipróbálhatsz három felejthetetlen és forradalmian jó ötleten alapuló társast. Az Abszolút megvadult betűkben szófaragás zajlik miközben taktikázni sem árt, az Abszolút elfelejtett szavakban meg kell győzni a többieket a régi magyar szavak etimológájáról, az Abszolút képtelen sztorikban pedig közösen kell történetet alkotnia a csapatnak, miközben egyéni ötletek versenyeznek egymással. Próbáld ki a legviccesebb és legkreatívabb nyelvi partijátékokat!

Fellépők