Active O2 Röpirádó

A Kolorádó homokos sportpályát és annak környékét fogjuk felhasználni annak rendje és módja szerint: sportolásra – pihenésre. A röplabda az egyik legszórakoztatóbb sport: bárki játszhatja, fiúk-lányok együtt, akárhányan, képességtől és állapottól függetlenül, ezért tökéletes megoldás egy fesztiválra, mint közösségi mozgási lehetőséggel. A Röpirádónak két fontos része van: a pálya és a Chillezde – árnyékolt lelátótér, ahonnan fetrengve, heverészve, vagy esetleg cserére várva lehet szurkolni az éppen történő rangadón.

 

A Chillezde kiegészül még egy state-of-the-art eredményjelzővel is, amivel az összes baráti meccs rákfenéje, a ‘mi az állás’ kérdés megválaszolása hirtelen pofon egyszerűvé válik.

 

Ám itt még nincs vége a jó dolgok sorozatának! A fesztiválozók között több mérkőzéses bajnokság lesz szervezve – hisz nagyobb a tét – nagyobb az izgulás. Ki lesz a Kolorádó Röplabdabajnoka? De ez még nem elég bandaháború! Egymás ellen játszó zenekarok, sztármeccsek, örökrangadók. Kemény menetek lesznek a Röpirádó pályán.

Fellépők