Chikung

A 8 brokáttekercs chikung egy kb 1000 éves tradicionális kínai mozgásforma az egészség megőrzésére. Őseink a csodálatos brokáttekercsekhez (jinduan) hasonlították finomsága miatt, és mivel nyolc gyakorlatból áll, a „Ba duan jin” („Nyolc darab brokát”) nevet kapta.

 

Nyújtsd meg a meridiánjaid, békítsd ki a yined a yangoddal, fókuszálj és lélegezd ki magadból a tegnap este energiáit. Fejleszti az egyensúlyt, megelőzi a betegségeket és növeli a rugalmasságot – röviden: felkészít arra, hogy Kolorádóban és a fesztiválon kívül is te legyél a saját békéd és biztonságod. Az órát Bilibók András fogja tartani, aki már több mint egy évtizede foglalkozik a taoizmussal és megannyi keleti filozófiával, mozgáselmélettel.

 

Sziszi Yoga által létrejött program.

https://www.instagram.com/sziszi.yoga/?hl=hu

 

“Ha már megszülettünk, használjuk ki és vibeingoljunk a lehető legmagasabb fokon! Szeressük magunkat, szeressünk másokat, szeressünk élni!” Mondta Sziszi, vagyis Bagdal Szilvia, akinek az Oázis healing programjainak nagy részét köszönhetjük. Ő maga főleg a jógával kapcsolódik igazán, de minden amit szervezett közel áll hozzá. Közös célunk pedig, hogy testileg, lelkileg, szellemileg feltöltődj általunk, megtapasztalj más tudatállapotokat és kiszakadj abból amit valóságnak hívunk.

Fellépők