• EN
 • Idén elmarad a Kolorádó

  Drága Kolorádósok!

  Sajnos a kormány bejelentése után már biztos, hogy idén nem lehet Kolorádó Fesztivál.

  Egy évnyi szervezés után, kétszeri dátummódosítással a hátunk mögött azt érezzük, mindent megtettünk. Sajnos ez most nem rajtunk múlt. Csapaton belül korábban született egy mondásunk: addig toljuk, amíg lehet. Így is tettünk, és úgy gondoljuk, megérte a végsőkig küzdeni. Az biztos, hogy ezután nem lesz egyszerű, hiszen ez a döntés az egész szakma számára nehéz időket üzen.
  Kedves zenészek, művészek, szervezők, technikusok, vendéglátósok és minden más szakmabeli, ti, akik nélkül nincs kultúra, szórakozás, valahogy maradjatok erősek, szerveződjetek újra, tartsatok ki, tartsatok össze!
  De a legjobban azt sajnáljuk, hogy az idén ti, Kolorádósok nem tudtok eljönni Kolorádóba. Idén nem tudjuk veletek együtt átélni az átváltozást, felszabadulást, összetartozást, önfeledt boldogságot. Amikor az év 360 napján elképzeljük a fesztivált, csak az jár a fejünkben, hogyan tudnánk nektek valami nagyobb, más, új élményt adni. Nagyon köszönjük a bizalmat és a rengeteg támogatást, üzenetet, amiket kaptunk tőletek az elmúlt hónapokban.

  Mondanunk sem kell, hogy pénzügyileg mekkora veszteségeket szenvedünk el éppen, nem beszélve az átszervezésekkel járó plusz kockázatokról, amiket bevállaltunk, hogy megpróbáljuk későbbre menteni a Kolorádót. Ez nem sikerült sajnos, de még rosszabb érzés lenne, ha meg sem próbáljuk. Nagy szükségünk van a támogatásotokra ahhoz, hogy fedezzük az idei költségeinket, valamint, hogy jövőre minden eddiginél jobb Kolorádót tudjunk szervezni. A támogatás ezúttal leginkább azt a döntést jelenti, hogy mit tesztek a már megvásárolt bérletekkel. Nagyjából egy hét múlva jelentkezünk a pontos infókkal, hogy mi a teendőd, ha támogatnál minket, átvinnéd a bérleted jövőre, vagy visszakérnéd a megvásárolt bérleted árát. Reméljük addigra már azt is tudni fogjuk, hogy ha Kolorádót nem is, de legalább egy csűrnyi bulit tudunk-e idén tartani.

  Nagyon jó érezni, hogy velünk vagytok. Ígérjük, hogy jövőben is azon leszünk, hogy megháláljuk ezt, és ismét együtt lehessünk az erdőben. Addig is vigyázzatok magatokra, találkozunk hamarosan!

  Köszönjük!
  Akik egész évben szervezik a Kolorádót: Tollner Máté, Gunther Dóra, Gyenge Laura, Kocsis András, Sipos Márta, Vereczkey Ákos, Turzai Ákos, Molnár András, Jezerszky Viktória, Gyarmati Zea, Szeri Viktor, Somlyay Orsolya, Pusztai Lola, Kovácsovics Dávid, Kustán Gergely, Manek Gábor, Bede Márton, Vértes János Benjámin, Laki László