Kolorádó 2019
MENUMENU

Szállás

Kolorádóban idén is több szálláslehetőség közül választhattok, szolid sátrazástól a fullos szaunás faházig minden igényre van ajánlatunk. Pörgesd át a galériánkat a további infókért.

Dope Calypso álomsátor

Idén a Dope Calypso zenekar egy különleges, kétszemélyes exkluzív szálláshellyel készül a Kolorádóra.

KEMPING

Matrac nélkül szabadon: kempingezés saját sátorban a csillagos ég alatt. Ha a legjobb helyekre pályázol, érkezz korán, de nyugi: lesz helye mindenkinek!  Táborjegy köteles, melynek ára 3500 magyar forint, amit táborozónként és nem sátranként számolunk.

SZOLGÁLTATÁSOK

JURTA

Talán az egyetlen lehetőség az életedben, hogy egy kicsit is mongol légy! Ezek a nagy és szellős építmények lényegesen kényelmesebbek, mint a sátrak, és még rendes ágy is van bennük. A jurták a fesztivál területén lesznek, a kemping közelében. Fekvő felületenként is ki lehet venni, de a legjobb annak, akinek van 15 jurtázni vágyó haverja és akkor csak az övéké az egész kóceráj!

SZOLGÁLTATÁSOK

KUNYHÓ

Se nem sátor, se nem jurta, hanem valami sokkal érdekesebb. Kényelmes matraccal, takaróval és párnával, két fő részére. A biztonság kedvéért zárható tárolóval, és, hogy még otthonosabb legyen, saját dédelgethető növénnyel.

SZOLGÁLTATÁSOK

PETNEHÁZY CLUB HOTEL

Fullos kényelemre vágysz egy átbulizott este vagy nappal után? Pihenj egy igazi ágyban! A Petneházy Club Hotelben szaunával és nagy terasszal felszerelt faházban aludhatsz. A szobákhoz még ingyen fuvar is jár Kolorádóba, a buszok 15 percenként indulnak a nap 24 órájában.

Foglalás: info@kolorado.hu

Szobatípus, kapacitás:

4 fős faház tulajdonságai:

6 fős faház tulajdonságai:

Az ár tartalmazza:

info@kolorado.hu

GDPR Házirend Festipay ÁSZF