Kolorádó 2019
MENUMENU

Fontos tudnivalók

Kolorádóban nincs térerő

Mielőtt Kolorádóba érnél, töltsd le vagy nyomtasd ki a jegyet/bérletet, mert NINCS térerő. De legalább abszolút szabadság van!

Idén Festipay rendszer lesz

A fesztivál területén belül nincs készpénzes fizetés. A rátevőpontoknál viszont készpénzzel és kártyával is tudsz a Festipay kártyádra pénzt rakni. Egy kártya kiváltása 500 forintba kerül, amit visszakapsz, ha visszeviszed, a feltöltésért pedig

Használd a Kolorádó Buszt, azért van! Ez a legegyszerűbb kijutós megoldás. A buszon készpénzzel tudtok csak jegyet venni. Részletes kijutási infó itt.

Hozz meleg ruhát, este lehűlhet az idő!

Távol vagyunk a várostól, a természetben, szóval készüljetek rétegesen! Tapasztalataink szerint Kolororádóban éjjel 5-10 fokkal van hidegebb, mint a belvárosban. Plusz, az időjárás változékony, készüljetek vízálló ruhával is!

A múlthavi esőzések miatt mostanra nagyon elszaporodtak a szúnyogok, ezért mindenképpen készüljetek szúnyogriszató sprével!

Nagyon fontos nekünk a természet!

Kolorádó extrán szép helyen van, amit a cserkészek kedvesen kölcsönöznek nekünk pár napra. Ők is figyelnek az értékeire, figyelj te is! A bejáratnál és az info-pontnál kapsz csikktartót.

A repohár ára idén is 300 forint, idén azonban ha kiürül, visszaviheted bármelyik pultba, ahol kapsz érte egy zsetont, amit a legközelebbi körnél új pohárra váltanak. Így azt csak egyszer kell megvenni, viszont nem kell mindenhova hurcolászni.

Biztonság

Ne csak a természetet tiszteljük, hanem egymást is. Nálunk nincs helye a gyűlölködésnek, megkülönböztetésnek és zaklatásnak. Bármi negatívat érzékelsz, szólj a szervezőknek!

info@kolorado.hu

GDPR Házirend Festipay ÁSZF