Kolorádó 2019
MENUMENU

Kijutás

A fesztivált az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkon belül rendezzük meg, Nagykovácsi mellett, a Budai hegyekben, egy szépen rendben tartott erdős-mezős környezetben.

A fesztivált többféleképpen is megközelítheted: jöhetsz fesztiválbusszal, BKV-val, bringával, taxival, autóval vagy gyalog is. Idén még inkább figyelünk arra, hogy a fesztivál teljes nyitva tartása alatt folyamatos gördülékeny buszközlekedést biztosítsunk a hűvösvölgyi villamos végállomás és a fesztivál bejárata között. Megnövelt kapacitással, csúcsidőben 10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként indítjuk a Kolorádó buszokat éjjel-nappal, amiket a kijelölt pontokon találsz. Fontos: a Kolorádó Parkolótól a fesztivál bejáratáig vezető út csak gyalog, bringával vagy Kolorádó busszal járható! Sokan leszünk idén, szóval számoljatok torlódással, induljatok el minél korábban!

Kolorádó Busz

A Kolorádó Buszok a hűvösvölgyi villamos végállomástól indulnak. A legegyszerűbben a következő BKV-s megoldásokkal juthatsz el odáig: 56A jelzésű és 61-es villamossal, vagy 63-as nappali, illetve 956-os vagy 963-as éjszakai buszokkal. A Kolorádó Buszmegállót a végállomáson belül találod meg, ahol a Kolorádó feliratú jegyárusító bódénál vehetsz jegyet. Ezzel a busszal egészen a fesztivál bejáratáig jutsz el.

Ha máshogy oldod meg a Kolorádó Parkolóig a kijutást, akkor Shuttle busszal tudod folytatni az utad, ami szintén egészen a fesztivál bejáratáig repít el.

A buszok csúcsidőben 10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként közlekednek. Nem csak nappal, hanem éjszaka is!

A buszjegyeket készpénzzel tudjátok megvásárolni!

Árak:

A Kolorádó feliratú jegyárusító bódékat minden Kolorádó Buszmegállóban megtaláljátok, önkéntesek segítenek a jegyvásárlásban. A buszok számát, jelentősen megnöveltük, és idén egy szuper rendszer segíti a könnyű be- és kijutást.

BKV

BKV-val a legegyszerűbb, ha 56A jelzésű vagy 61-es villamossal eljössz Hűvösvölgy megállóig, ahonnan a 63-as busszal jutsz el Adyliget megállóig (éjszakai változatok: 956-os, illetve 963-as busz). Innen nagyjából negyed óra sétával eljutsz a parkolóig, ahol fel tudsz szállni a Shuttle buszra, vagy folytathatod gyalog is az utat az autóút melletti lenyírt ösvényen: kb. 20 perc alatt jutsz majd el a fesztivál bejáratához.

Bringa

Tekerj ki! A Moszkvától max. 12 km az út. Persze gondolj arra is, hogy ez a Budai hegyeken át vezet, szóval enyhén érezni fogod a dőlésszögeket. Bringával egészen a fesztiválig eljuthatsz, ahol a kijelölt biztonságos helyeken pihentetheted a járgányod, amíg nem kell újra használnod.

Taxi

Ha kényelmesebb vagy, akkor akár taxival is jöhetsz hozzánk. A Főtaxi az idei fesztivál hivatalos taxi társasága. Fontos, hogy a taxikat csak a Kolorádó parkolóig tudjuk beengedni, innen neked is shuttle busszal vagy gyalog kell majd eljutnod a fesztivál bejáratáig, és hazafelé is a parkolótól tudsz majd taxizni.

Az árak forgalomtól függő tájékoztató árak!

Autó

Autóval és egyéb motormeghajtású járművekkel szintén a Kolorádó parkolóig tudunk beengedni, innen csak gyalog vagy a már említett shuttle busszal fogsz tudni eljutni a fesztivál bejáratáig.

A parkolás díja 1000 forint gépjárművenként. Ez a parkoló jegy korlátlan ideig érvényes, amíg el nem hagyod a parkolót. Ha viszont elhagyod és visszatérsz, újra meg kell venned. A Kolorádó parkolótól csak fesztiválbusszal, vagy gyalog/bringával lehet a fesztivál bejáratáig közlekedni.

A shuttle buszok is csúcsidőben 5-10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként járnak.

Gyalog

Gyalog a Kolorádó Parkolótól egy kellemes 1,7 km-es séta a fesztivál bejáratáig, melyet kb. 20-25 perc teljesíteni a kijelölt úton, ami a buszoknak fenntartott aszfalt út mellett fut, szépen lenyírt ösvény formájában!

Biztonságos, balesetmentes és vidám kijutást kívánunk mindenkinek! Plusz egy kis türelmet és józan belátást is, minden ember által irányított rendszerbe hiba csúszhat, de igyekszünk a leghatékonyabban megoldani bármilyen felmerülő problémát. Találkozunk a majorban!

info@kolorado.hu

GDPR Házirend Festipay ÁSZF