Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/7/6/76e70f09-ef9b-432f-9192-c055ab3e3e6f/kolorado.hu/web/2018/wp-content/plugins/motopress-content-editor-lite/includes/ce/shortcode/ShortcodeCommon.php on line 790
Kijutás Kolorádóba – Kolorádó

Kijutás Kolorádóba

A fesztivált az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkon belül rendezzük meg, alig 20 percre a Széll Kálmán tértől, egy szépen rendben tartott erdős-mezős csodálatos környezetben.

A fesztivált többféleképpen is megközelítheted: jöhetsz fesztiválbusszal, BKV-val, bringával, taxival, autóval vagy gyalog is. Idén még inkább figyelünk arra, hogy a fesztivál teljes nyitva tartása alatt folyamatos gördülékeny buszközlekedést biztosítsunk a hűvösvölgyi villamos végállomás és a fesztivál bejárata között. Megnövelt kapacitással, csúcsidőben 5-10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként indítjuk a Kolorádó buszokat éjjel-nappal, amiket a kijelölt pontokon találsz. Fontos: a Kolorádó Parkolótól a fesztivál bejáratáig vezető út csak gyalog, bringával vagy Kolorádó busszal járható!

Kolorádó Busz

A Kolorádó Buszok a hűvösvölgyi villamos végállomástól indulnak. A legegyszerűbben a következő BKV-s megoldásokkal juthatsz el odáig: 56A jelzésű és 61-es villamossal, vagy 63-as nappali, illetve 956-os vagy 963-as éjszakai buszokkal. A Kolorádó Buszmegállót a végállomáson belül találod meg, ahol a Kolorádó feliratú jegyárusító bódénál vehetsz jegyet. Ezzel a busszal egészen a fesztivál bejáratáig jutsz el.

Ha máshogy oldod meg a Kolorádó Parkolóig a kijutást, akkor Shuttle busszal tudod folytatni az utad, ami szinté egészen a fesztivál bejáratáig repít el.

A buszok csúcsidőben 10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként közlekednek. Nem csak nappal, hanem éjszaka is!

Szerdán (06.13.) 14:30-tól közlekednek a Kolorádó Buszok.

Árak:

A Kolorádó feliratú jegyárusító bódékat minden Kolorádó Buszmegállóban megtaláljátok, önkéntesek segítenek a jegyvásárlásban. A buszok számát, jelentősen megnöveltük, és idén egy szuper rendszer segíti a könnyű be- és kijutást.

BKV

BKV-val a legegyszerűbb, ha 56A jelzésű vagy 61-es villamossal eljössz Hűvösvölgy megállóig, ahonnan a 63-as busszal jutsz el Adyliget megállóig (éjszakai változatok: 956-os, illetve 963-as busz). Innen nagyjából negyed óra sétával eljutsz a parkolóig, ahol fel tudsz szállni a Shuttle buszra, vagy folytathatod gyalog is az utat az autóút melletti lenyírt ösvényen: kb. 20 perc alatt jutsz majd el a fesztivál bejáratához.

Bringa

Tekerj ki! A Moszkvától max. 12 km az út. Persze gondolj arra is, hogy ez a Budi hegyeken át vezet, szóval enyhén érezni fogod a dőlésszögeket. Bringával egészen a fesztiválig eljuthatsz, ahol a kijelölt biztonságos helyeken pihentetheted a járgányod, amíg nem kell újra használnod.

Taxi

Ha kényelmesebb vagy, akkor akár taxival is jöhetsz hozzánk. A Moszkvától kb. 3000 forint egy út tarifája. Fontos, hogy a taxikat csak a Kolorádó Parkolóig tudjuk beengedni, innen neked is Shuttle busszal vagy gyalog kell majd eljutnod a fesztivál bejáratáig, és hazafelé is a Parkolótól tudsz majd taxizni.

Autó/egyéb motormeghajtású jármű

Autóval és egyéb motormeghajtású járművekkel szintén a Kolorádó Parkolóig tudunk beengedni, innen csak gyalog vagy a már említett Shuttle busszal fogsz tudni eljutni a fesztivál bejáratáig.

A parkolás díja 1000 forint gépjárművenként, amely tartalmaz 2 db 300 forintos Shuttle busz jegyet a fesztiválra be-ki jutásra a parkolótól. Ez a parkoló jegy korlátlan ideig érvényes, amíg el nem hagyod a parkolót. Ha viszont elhagyod és visszatérsz, újra meg kell venned, viszont az is tartalmazza a 2 db 300 forintos Shuttle buszjegyet. Ugyanis a Kolorádó Parkolótól csak fesztiválbusszal, vagy gyalog/bringával lehet a fesztivál bejáratáig közlekedni. 

A shuttle buszok is csúcsidőben 5-10 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként járnak.

Gyalog

Gyalog a Kolorádó Parkolótól egy kellemes 1,7 km-es séta a fesztivál bejáratáig, melyet kb. 20-25 perc teljesíteni a kijelölt úton, ami a buszoknak fenntartott aszfalt út mellett fut, szépen lenyírt ösvény formájában!

Biztonságos, balesetmentes és vidám kijutást kívánunk mindenkinek! Plusz egy kis türelmet és józan belátást is, minden ember által irányított rendszerbe hiba csúszhat, de igyekszünk a leghatékonyabban megoldani bármilyen felmerülő problémát. Találkozunk a majorban!