Már harmadik éve töretlen lelkesedéssel főz a csapat a fesztiválon, és a jó hír, hogy ismét várnak Titeket! Készülnek életmentő reggelikkel: lesznek sós reggelik arab, francia és brit ihletettséggel, illetve az édesebb szájúak számíthatnak házi lekvárokból, sült gyümölcsökből és sajtokból álló verzióra is. Válogathattok ezenfelül egyedi és izgi street food kajáikból, ha már unjátok, hogy minden fesztiválon ugyanaz a felhozatal. Persze alkotnak forró egytál ételeket is, melyek a legkeményebb éjszakáitokon is egyből helyreráznak titeket. A szokásos helyen, a Kantinban találjátok majd őket.
MENÜ
Grill szendvicsek, ropogós baugetteben: 1490.-
Amit kérhetnek ezekkel, menüben 1990.- (külön 590.-):
Kiadós reggelik: 1490.-
Levesek 590.-
Napi ajánlatban (Pl: Zöldspárgás, bazsalikomos sárgaborsó leves):
Egytálételek: 1490.- (Vegán, és húsos verzióban is)
Menüben: 1990.-
2016-ban indultak, ahogyan a fesztivál is. A csapat kocepciója az volt, hogy mind a design-ban, mind kínálatban valami egyedit hozzanak létre. Hasonlóan a Kolorádóhoz, ők is évről-évre fejlődnek, a tapasztalatokat és a visszajelzéseket beéoítik és arra törekednek, hogy meghaladják magukat. Ha unod a burger/bbq/pulled pork szentháromságot, vagy csak kipróbálnál valami újat, kóstold meg a tócsniszendvicseiket. Megéri. Mi tavaly imádtuk.
MENÜ
Tócsni szendvics
A Las Vegan’s az első vegán food truck Magyarországon, 2016 decemberében alapult. Koncepciójuk egyszerű, de nagyszerű: egy vegán street food étterem, melyet a jól ismert gasztróforradalom legfrissebb hulláma szerint elsősorban hamburgerekkel képzeltek el. Burgerek, gluténcsökkentett burger tálak, frissítő smoothie-k, sült édesburgonya, fűszeres hasáb krumpli, különböző szószok. Ezek mindegyikét megtaláljátok náluk. Egy pici családi manufaktúra formájában működtetik vállalkozásukat, tipikusan mindenki azzal segíti a közös munkát, amivel csak tudja.
MENÜ
Gombócban a boldogság! A csapat helyben főzi a fagyit és házi tölcsérrel teszik teljessé az élményt. A Kedveskrém kiköltözik a Kolorádóra, de nem csak fagyit hoznak magukkal, hanem friss gyümölcsöt, smoothiet és mindent ami feltölt vitaminnal. Ami ugye jól jön egy átbulizott éjszaka után, a forró nap alatt.
Huszár Krisztián az az ember, aki még a Hortobágyi palacsintát is meg meri újítani, deszkával suhan reggelente főzni és még egy hosszú asztalos gourmet alkotást is bevállal a fesztiválon. Exklúzív környezetben, a Nagy Mező közepén egy 10 méter hosszú asztal köré csoportosuló társaságnak főz, nem akármilyen étket. Menü hamarosan várható!
Az exklúzív élmény pedig 4000 forintba kerül.
Öt éve egy food truckkal indult a sztori, aztán lett belőle még egy, azóta a fesztiválok nélkülezhetetlen elemévé vált. A Zing Burger sikere a kiváló alapanyagokban rejlik, húspogácsáikat és szószaikat kizárólag természetes alapanyagokból saját maguk készítik, a burgonyát pedig egyenesen Belgiumból hozatják, hiszen ott a legfinomabb. Húsimádóknak kihagyhatatlan, de grillezett kecskesajtos burgerükkel gondolnak már a vegákra is!
MENÜ