Művészeti felhívás

A Kolorádó fesztivált szeretnénk minél inkább egy alkotói közösséggé formálni, ahol a technón és koncerteken túlmutató kreatív, művészeti összeborulásra is tudjuk egymást inspirálni. Ezért szeretnénk minél több művészt, kreatív önmegvalósítót bevonni, hogy saját projektjével vegyen részt a négynapos kiszakadáson. Ha szeretnél fellépni, kortárstánc-előadást csinálni, egy színdarabot bemutatni, installáción, egyéb művészeti projekten machinálni, workshopozni, akkor jelentkezz projekteddel.

Kolorádóról

A fesztivált harmadik alkalommal rendezzük meg 2018-ban, állandó és különleges hangulatú helyszínen, az adyligeti Sztrilich Pál cserkészparkban. A Kolorádó egy fiatal és gondolkodó közönségnek otthont adó major 20 percre a belvárostól, nagy terekkel, természettel, csűrrel és csodaszarvas színpaddal, Trafó-kitelepüléssel, FISZ-workshopokkal és más, bekategorizálhatatlan résztvevőkkel. Egyrészt. Másrészt a legprogresszívebb zenei, művészeti koncepciókat és gondolatokat felmutató, azokat organikusan magába építő négynapos kiszakadás mindenből. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kortárs, fiatal művészeket és alkotókat bevonjunk a közös építkezésbe, hogy újszerű kölcsönhatások jöjjenek létre, hogy a városból és saját közegből kiszakadva egy más térben hozzuk össze a magyar kortárs alkotókat, és hogy minél több ötlet valósulhasson meg.

Téma

A beküldött koncepciótól azt kérjük, hogy gondolatébresztő legyen és ezeket a szempontokat vegye figyelembe:

Kategóriák

1. Fődíj
Becsült költségvetési keret: 100.000 forint
Biztosított nem anyagi erőforrások, juttatások: projektenként 2 fesztiválbérlet
Egyéb: csak 1 db projektet díjazunk ebben a kategóriában

2. Majdnem fődíj
Becsült költségvetési keret: 20.000 forint
Biztosított nem anyagi erőforrások, juttatások: projektenként 2 fesztiválbérlet
Egyéb: 5 db projektet díjazunk ebben a kategóriában

3. A legkötetlenebb
Becsült költségvetési keret: nincs
Biztosított nem anyagi erőforrások, juttatások: fesztiválbérlet
Egyéb: bármilyen már meglévő vagy még formálódó, vagy teljesen új ötletettel, projekttel, előadással, performansszal jelentkezhetsz.

Hasznos infó

Mindenféle megközelítést és megoldást szívesen látunk, éljen a kísérletezés! Alkoss Kolorádón te is!