GYIK

Jegyek

Hol tudok jegyet venni?
Legegyszerűbben online tudsz jegyet venni a Jegyek menüpont alatt, offline pedig egyelőre a Toldiban. Belépőjegyed a fesztivál ideje alatt a helyszínen is megvásárolhatod, de javasoljuk az elővételi opciókat, így olcsóbban, és sorban állás nélkül juthatsz be.

Kihez fordulhatok, ha problémám van a jegyemmel?
Amennyiben online vásároltál jegyet, úgy fordulj bizalommal a OneTicket munkatársaihoz a megadott elérhetőségek bármelyikén. Ha offline vásárolt jegyeddel van problémád, úgy írj nekünk Facebookon vagy az info@kolorado.hu e-mail címre.

Milyen jegytípusok vannak?
Alapvetően kétféle jegytípusunk van: a fesztivál teljes időtartamára érvényes bérletet 2018. február 18-ig 9500 Ft-os elővételes áron tudsz venni, ezután már csak teljes áron, 12500 Ft-ért jutsz majd hozzá. Napijegyet pedig tavasztól, korlátozott számban lehet majd beszerezni 7500 magyar forintért.

Meddig érvényesek a jegyek?
A bérletek 2018. június 13. 16:00-tól, kapunyitástól 2018. június 17. 12:00-ig, kapuzárásig érvényesek. Az adott napra szóló napijegyek 6:00-tól másnap reggel 10:00-ig érvényesek.

Visszaválthatom-e a jegyemet?
A jegyek visszaváltására sajnos nincs lehetőség. Ha semmiképp sem tudsz eljönni, keresd meg a belépőd új tulajdonosát a Ticketswap-en vagy Tickethingen keresztül, ahol biztonságosan és kényelmesen intézheted a jegyeladást.

Otthon felejtettem a jegyemet, be tudok így is jutni?
A belépéshez mindenképp szükséged van a jegyed egyedi azonosítókódjára (vonalkód vagy QR kód), úgyhogy az a legjobb, ha nem felejted otthon. Jegyed okostelefonra lementett PDF-formátumban is be tudjuk olvasni, de felhívjuk figyelmed, hogy még otthon vagy útközben töltsd le, mert a bejáratnál már nem biztos, hogy lesz térerő.

Mégsem tudok menni, eladhatom, átadhatom másnak a jegyemet?
Offline vásárolt jegyedet mindenféle megkötés nélkül tovább tudod adni, online jegyek esetében javasoljuk, hogy Ticketswapen vagy Tickethingen keress új tulajdonost belépődnek.

Hány éves korig ingyenes a belépés?
A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a fesztivált ingyenesen látogathatják, de gyerekkarszalag viselése számukra kötelező. A gyerekkarszalagra a kísérőnek kötelessége ráírni a gyermek nevét és a kísérő telefonszámát. A gyerekkarszalagokat a bejáratnál tudtok majd kérni

Bejutás és kijutás

Hogy juthatok ki a fesztivál területére és onnan vissza a városba?
A fesztivált többféleképpen is megközelítheted: jöhetsz BKV-val, taxival, autóval, biciklivel, gyalog vagy felpattanhatsz az egyik fesztiválbuszunkra is.

BKV-val a legegyszerűbb, ha 56-os villamossal eljössz Hűvösvölgy megállóig, ahonnan a 63-as busszal jutsz el Adyliget megállóig (éjszakai változatok: 956-os, illetve 963-as busz). Innen nagyjából negyed óra sétával eljutsz a parkolóig, ahol fel tudsz szállni a fesztivál kisbuszra, vagy folytathatod gyalog is az utat az autóút melletti lenyírt ösvényen: a természet lágy ölén körülbelül 20 perc alatt jutsz majd el a fesztivál bejáratához.

Ha kényelmesebb vagy, akkor akár taxival is jöhetsz hozzánk, a Széll Kálmán tértől és odáig vissza is körülbelül 3000 forint egy út tarifája. Fontos, hogy a taxikat csak a parkolóig tudjuk felengedni, innen neked is fesztivál kisbusszal vagy gyalog kell majd eljutnod a fesztivál bejáratáig, és hazafelé is a parkolótól tudsz majd taxizni.

Autóval szintén a Petneházy Club Hotellel szemben található parkolóig tudunk felengedni, innen csak gyalog vagy a már említett kisbusszal fogsz tudni eljutni a fesztivál bejáratáig. A busszal és a parkolóval kapcsolatos további információkért nézz vissza később hozzánk!

Természetesen biciklivel is jöhetsz majd hozzánk, de indulás előtt kérjük, hogy vedd figyelembe a terep adottságait (néhány emelkedő egészen biztosan vár rád, visszafelé ez viszont sok lejtőt jelent), és gondoskodj a járműved és saját magad megfelelő láthatóságáról is, mert sajnos bizonyos útszakaszokon nincs, vagy csak kevés a világítás. A bejáratnál lévő biciklitárolóban le fogod tudni kötni majd a járművedet.

Mit nem vihetek be a fesztivál területére?

Mi az, amit jó, ha hozok magammal?

Mi a helyzet a háziállatokkal?

Házikedvencedet hozhatod, de ha mások szórakozását és testi épségét veszélyezteti, úgy ezt felülbírálhatjuk. De mi inkább azt javasoljuk, hogy hagyd otthon, mert a zene hangos lesz, az erdő meg nagy.

Amikor már Kolorádóban vagy

Vannak nappali programok?
Természetesen. A részletes programért látogass vissza hozzánk később!

Mikor érdemes kimenni, mikor kezdődnek a programok?
Már napközben is történik a kultúra, vess pillantást a programfüzetre! Egyébként kijönni már akkor is érdemes, amikor még a Nap nincs a horizont alatt, már csak az este kígyózó sorok miatt is.

Mikor kezdődnek a koncertek?
Hamarosan erről is mindent elmondunk.

Mikor kezdődnek a különböző színpadok programjai?
Ahogyan erről is. Úgyhogy maradj velünk itt és a Facebookon!

Mikor van vége az utolsó programnak?
Ez is kiderül nemsokára.

Tényleg nincs térerő?
A térerőről ajánljuk Misi bácsi ide vonatkozó videóját:

Milyen kajálási lehetőségeim vannak és kábé milyen árban?
Szenvedélyesen szervezzük, minden nagyon jó lesz, de részletekkel később jövünk!

Mennyibe kerül a sör, a hosszúlépés, a rumfeles?
Hamarosan ezt is elmondjuk, mindenesetre nem siófoki árakat kell elképzelni.

Hideg van, tényleg?
Tavaly a leghidegebb hajnalban 7°C-ot mértünk, szóval mindenképpen készülj meleg ruhával.

Lesz hely, ahol tudok ruhát venni, ha megfagyok?
Az eddigi évekhez hasonlóan idén is kilátogat hozzánk a Konfekció, de ebben az évben már saját Kolorádós merchünkből is válogathatsz majd a helyszínen.

Be lehet menni az erdőbe?
Az erdőbe csak a szép szalagunkon belüli területen vagy szervezett nappali programunk keretében menj be, mert tényleg nagy, egyedül el fogsz tévedni, térerő nélkül pedig nem fogunk megtalálni.

Kártyával tudok fizetni? Ha nem, hol tudok esetleg pénzt kivenni?
Sajnos kártyával nem tudsz fizetni, de a bejáratnál lévő OTP automatánál lesz lehetőséged felvenni néhány ezrest, amennyi kell.

Meddig vannak nyitva a kajáldák? És a pultok?
Hamarosan erről is többet tudunk mondani!

Ha eltévedek éjjelm és tényleg nincs térerő, hogy fogom megtalálni a barátaimat?
Érdemes megbeszélnetek előre egy találkozópontot, ahol könnyen megtaláljátok majd egymást éjjel – erre tudjuk ajánlni a külön erre a célra megalkotott találkozópontot.

Hol tudom leadni a fűben talált pénztárcát? Hol keressem, ha az enyém tűnt el?
Az elkallódott tárgyakat az Infópontban gyűjtjük, úgyhogy jófej fesztiválozóként a talált tárgyakat itt tudod majd leadni. A fesztivál után pedig a Toldiban tudsz majd érdeklődni.

Hogy működik a repohárrendszer?
Mi, Kolorádósok nagyon szeretjük a természetet, ezért amennyire csak lehet, igyekszünk rá a fesztivál alatt is vigyázni. A tisztaság megőrzésének érdekében a fesztiválon repohárban kapod a sörttől a hosszúlépésen át a vodkaszódát is, melyért csak az első vásárláskor kell fizetned – persze csak ha nem hagyod el. A repohár nem visszaváltható, de minden konyhában nagyon szépen mutat majd.

Van dohánybolt?
Sajnos a hatályos jogszabályok miatt a fesztivál területén nem tudunk dohányterméket árusítani.

Van csomagmegőrző?
Természetesen lesz csomagmegőrző, ennek pontos helyét keresd majd a térképen!

Van telefontöltési lehetőség?
Természetesen lesz telefontöltési lehetőség, ennek pontos helyét is megjelöljük hamarosan.