Köszönjük, hogy velünk voltatok!

Iszonyatosan köszönjük, hogy ennyien bíztatok bennünk és eljöttetek, hogy részeseivé váltatok ennek a csodálatos atmoszférájú, boldog közösségnek. Egész évben arra törekedtünk, hogy olyan üzeneteket közvetítsünk, melyek segítségével a hozzátok hasonló kedves, nyitott és szabadságra vágyó embereket tudjuk összehozni. Úgy néz ki ez teljes mértékben sikerült. Sőt, túl is szárnyaltátok a képzeletünket. Ennyi boldog és önfeledt, a korlátait levetkőző embert még nem láttunk egy helyen, ekkora egyetértésben. Mi pedig azért dolgoztunk és folytatjuk a munkát a jövőben is, hogy ezt a fokú felszabadultságot lássuk az arcokon.

Fellépők

Programtábla

Iratkozz fel a Kolorádó levelezőlistájára!

Kolorádó az, amit mindig is kerestünk egy fesztiválban: minőséget a mennyiség helyett, törődést a csillogás helyett,
szabadságot az elkerített VIP-részlegek helyett.
Megtalálsz minket Budapest és a természet határán, a budai dombok óvó kezei között, egy olyan erdő közepén, ami csak fél óra a belvárostól.
2018-ban harmadszor veszünk ki itt négy nap szabadságot, friss nemzetközi fellépőkkel, gondosan válogatott magyar előadók koncertjeivel, ahol csak egy egészségügyi séta választja el az úszós gitárzenét a csűrben kanyargó technótól.
Te csak dobd le a sátrat, mi megrakjuk a tüzet - a szó minden értelmében.
Miután pedig kitáncoltad magad, csatlakozz be a kulturális vagy sportos programokba, és nyerd vissza az energiáidat szuper ételekkel - hogy az életnek a zenén túl is legyen értelme.
Kolorádóban nagy becsben és tiszteletben tartjuk a természetet, éppen úgy, ahogyan figyelünk egymásra is.
Itt együtt vagyunk, szabadon, a saját törvényeinkkel.