Kolorádó 2019
MENUMENU

Művészeti/Program Pályázat

Kolorádóban összeér, ami összetartozik. Júniusban összegyűlünk az erdő közepén, hogy elvesszünk a természetben, zenében és egymásban. A fesztivált mindig is kortárs művészekkel, alkotókkal, szakemberekkel karöltve alakítottuk és formáltuk. Természetesen ez idén sem lesz másképp! A pályázatra alkotóművészeti (installáció, vizuál, fény, képzőművészet, land art stb.), előadó-művészeti (kortárs tánc, színház, performansz), workshop és edukáció kategóriákban jelentkezhettek. Egy kreatív teret hozunk létre, melyben új tapasztalatokat, gondolatokat és tudást tudunk cserélni. Hogy egy élhetőbb társadalmon, környezeten munkálkodjunk és jó irányba hassunk. Már az is elég, ha tanulunk egymástól, hogy minél nyitottabbak és kísérletezőbbek legyünk. Formáld a fesztivált velünk te is!

Tavaly többek közt a neonzölden világító Alba nyúlsereg installáció, a csak műanyag hulladékból épített Plastic Beach, az erdei környezetet optikai illúzióvá csavaró tükör és az univerzum keletkezését aktívan feldolgozó performansz valósult meg a beküldött koncepciók közül. Szóval tényleg teljes nyitottsággal várjuk a beérkező pályaműveket!

Téma

A beküldött koncepciótól azt várjuk, hogy legyen gondolatébresztő. Plusz:

Nem árt, ha az ötleted: kreatív, nem egy tucattermék, van mögötte gondolat és benne stílus, valamiért illik az erdős, mezős Kolorádóba és szerinted megmozgatja majd a fantáziánkat.

Kategóriák

Díjazás

1. Fődíj
Becsült költségvetési keret: 100.000 forint
Biztosított nem anyagi erőforrások, juttatások: projektenként 2 fesztiválbérlet
Egyéb: csak 1 db projektet díjazunk ebben a kategóriában

2. Majdnem fődíj
Becsült költségvetési keret: 25.000 forint
Biztosított nem anyagi erőforrások, juttatások: projektenként 2 fesztiválbérlet
Egyéb: 5 db projektet díjazunk ebben a kategóriában

3. A legkötetlenebb
Becsült költségvetési keret: nincs
Biztosított nem anyagi erőforrások, juttatások: fesztiválbérlet
Egyéb: A lényeg, hogy jó legyen! Annyi tervet választunk ki, ahány jónak tűnik. Bármilyen már meglévő vagy még formálódó, vagy teljesen új ötlettel, projekttel, előadással, performanszszal jelentkezhetsz.

Hasznos dolgok

Erre az email címre küldd: info@kolorado.hu / tárgy: kolorádó művészeti felhívás
Beküldési határidő: 2019. 04. 20.
Eddig bíráljuk el és értesítünk: 2019. 05. 05.
Formátum: a koncepció összeszedett leírása + mood/látványterv vagy kép, hang, videó csatolása, ha már elkészült alkotásról van szó.
Mikor, hol lesz a fesztivál: 2019.06.19-22. Sztrilich Pál Cserkészpark, Nagykovácsi

Mindenféle megközelítést és megoldást örömmel látunk, éljen a kísérletezés!

info@kolorado.hu

GDPR Házirend Festipay ÁSZF